sunnuntai 30. syyskuuta 2012

HUULIPUNAHULLUUS, ETKÖ VOIS JO KADOTA?

Se tunne kun näät kaupassa ihanan huulipunan joka oikeesti vaatii sun ostavan sen. Mulla on tätä tapahtunu ny tän syyskuun ajan ja se oikeesti alkaa jo ärsyttää koska en millää järjel tarvi noin monii huulipunii mitä mulla on vaikka niitä rakastan keräillä ja ihailla. Jokatapauksessa ostin taas huulipunan ja se itseasias tais olla joku kymmenes tän kuukauden huulipunaostoksista, mutta aivan sama - mä rakastan sitä!

Oon ettiny pitkään sellasta tummempaa pinkkiä, minkä värisyvyyttä voi säädellä oman halun mukaan ja toi on just sellanen huulipuna. Vaikka toi sävy on just nappiin menevä, niin bongasin vähän tietoo kyseistä huulipunasta ja oon aika yllättyny että se oikeesti toimii, niinkun väitetää.. oottakaas ku näytän mitä löysin.

L’Oréal laboratioriot ovat kehittäneet vastauksen huulten ikääntymistä vastaan. Huulipuna, jossa yhdistyy kaksi koostumusta:
 • Anti-age -seerumi: Yhdistelmä Hyaluronihappoa ja Pro-Xylane:a kosteuttaa ja täyteläistää huulia. 
 • Häikäisevän upea väri, joka pysyy huulilla pitkään eikä karkaa juonteisiin. Color Riche Serum Inside –huulipuna sisältää kaikki parhaimmat ihonhoidosta tunnetut ikääntymistä vastaan taistelevat aineosat ja se auttaa palauttamaan huulille
Ei mun huulet nyt ehkä sovellu toho ikääntyvään kategoriaan mut kuulostaa aika pirun hyvältä et huulipuna kosteuttaa ihan oikeestikki eikä niin vaan lue mainoksis ja toi että väri pysyy paikallaa ja ei näytä huonolta vaikka huulet ois kuivat, niin se muuten pitää ihan paikkaansa. Aion hankkii varmaan kyseisen huulipunasarjan kaikki sävyt.. mutta myöhemmin! I promise.

5 kommenttia :

 1. ohhoh, kuvissa näyttää tosi kirkkaalta! ;) itekki aina kattelen huulipunia vaikka en osaa niitä edes käyttää.. :D

  VastaaPoista
 2. oi blogi täynnä ihania ja hyviä kuvia!:) jatka samaan malliin:) käy kurkkaa munki blogin puolelle;)
  http://petra-inmyownworld.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. ihanan näköinen! Näytä vielä miltä se näyttää huulilla :)

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.