torstai 27. syyskuuta 2012

SOKOKSEN ALELÖYDÖT

Kuvailin tänään tosiaan lupaukseni mukaan lisää kosmetiikkajuttui, mitä ostin eilen 3+1 päiviltä Sokokselta. Loput tuotteet näkyy kuvissa varmaan myöhemmin, mutta en niitä alkanu nyt kuvaileen kun ei niissä oo mitään sen ihmeellisempää vaikka ne kieltämättä olikin lemppariostoksia näiden rinnalla.

Ostin tosiaan neljä Goshin luomiväriä, jotka oli alennuksessa kahella eurolla myynnissä vaikka normaali hinta on siinä kympin molemmilla puolilla ja sitten nappasin kaks We Care Iconin huulipunaa jotka makso vajaa kolme euroo kappaleelta. Harvoin löytää laadukkaita meikkejä 6 kappaletta ja hintaa oli yhteensä vaan 13,80e. Tolla summalla olis saanu just yhden luomivärin vaan.

Rakastan aleja, varsinkin Sokoksen. ♥ Ostin näiden lisäks tosiaan Klippoteketin kuivashampoon, mitä oon himoinnu ties kuinka kauan ja sillä oli hintaa 3,90e, joten ei paljoo kirpassu. Ostin myös kaks mun rakastamia Freemanin ihonhoitotuotteita; suklaamansikka kasvonaamion ja pinkin greippi kuorinta-aineen. Rakastan näitäkin, joten ei oo yllättävää, että kyseessä on mun lemppari tuotesarja. Ostin vielä lisäks hydracolorin huulirasva/huulipunan vai mikä ikinä lieneekään, kun ihan uus tuttavuus mulle mutta myyjän ja kuuntelujen perusteella aika suosittu tuote, hintaa silläkin vaan 3,90e.

Ei tosiaan pahemmin menny rahaa kun kattoo sitä määrää mitä tuli mukaan. Näissä merkeissä varmaan suuntaan tekemään ah, niin ihania koulutehtäviä.. kun ei niitäkään taas oo kun vaan liikaa. Onneks huomenna on perjantai, mutta eipä sekään paljoo näytä vapaalta kun koulujuttui pitää sillonki vääntää, mut eiköhän tästä selvitä. Heips!

6 kommenttia :

  1. Miksen löydä blogistasi sinusta kuvia? Vai etkö vain halua näyttää kasvojasi jne blogissasi? :-/

    Mutta aivan ihania meikkejä oot löytäny!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on täällä pari kuvaa jossai. pidän yksityisyydestä kiinni omien syiden takia :) ehkä myöhemmässä ajankohdassa kun on täyskontrolli omasta elämästä. tän blogin tarkotus onkin kuvata mun elämää, mun silmin.

      Poista
  2. noi sun ostokset on kyl loistavia, kumpa itekki löytäisin tollasia löytöjä!!

    ite ostin äsken Freemanin ananaskasvojutun nom ^^ ja on mulla se greippimömmöki kylppärissä ;)

    mansikkasuklaatökötti ei sopinu mun naamaa ollenka, kukki vielä enemmän! -.-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo mullakin on sitä ananasjuttuu, yks lemppareista. :)

      sehän on vaan hyvä jos uuden tuotteen jälkeen alkaa naama kukkii, koska sillo se on merkki siitä että iho puhdistuu ja tuote tehoo ;) sen käyttöö pitää vaa jatkaa nii alkaa tehoo. tiedän, se on ärsyttää aluks, mut voi toki olla et ei siltikää sopis sun iholle.

      Poista
  3. Nuo sininen ja ruskea Gosh on ihan täydellisiä! :) Tykkään!



    Aivan ihana blogi sulla myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo ne on kanssa mun lemppareita vaikka oikeestaan toi toinen on violetti, mutta kuvissa se vähän muuttuu siniseks :) ja kiitoksia paljon! ♥

      Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.