perjantai 21. syyskuuta 2012

Ei niin mikään oo täydellistä

Ashley Tisdale - How Do You Love Someone
Oletin että musta on tällä viikolla ees kahdeksi kokonaiseks päiväks koulunpenkille, mutta toisin kävi. Yöllä käsi kipeyty niin pahaks taas (varmaan sairaan ukkosmyrskyn syytä, kun revin tyynyjä pääni päälle!) ja aamulla oli vaikeuksia jo nousta sängystä, kun koko käpälä oli olkapäästä asti puuduksissa ja sitten kun se hälveni niin damdam sitä kipua. Nyt on helpompi olla kun on koko päivän nappaillu tabuja ja pikkusen kuvaillu, mutta nyt lupasin itelleni että viikonlopun lepään ja annan laatuaikaa kädelleni. ♥ kuinka huomaavaista!

Oon iloissani kun alkaa viikonloppu, vaikka eihän tässä nyt kovin rankkaa oo koulun suhteen ollut menneellä viikolla, mutta viikonlopuissa on aina jotain maagista mun mielestä. Kova ois hinku päästä shoppaileenkin, mutta ehkä nyt vähän odottelen sitäkin reissua. Mutta ainahan on nettishoppailu.. hihi.

Onkos teillä jotain nettikauppa suosituksia muuten, kun oon lopen kyllästyny suomalaisiin nettikauppoihin, niin haluisin vähän laajentaa etsintöjäni Englannin puolelle, eli onko jotai hyvii nettikauppoi sieltä suunnalta, kuten TopShop tai Forever 21 tyylisiä ja tietenkin hintaluokka sellasta järkevää tasoo. Let me know!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.