maanantai 10. syyskuuta 2012

Long time no seeMaailman surkein bloggari ilmoittautuu. Oon ollu postailematta melkein kuukauden ja se ärsyttää iha sairaasti. Pitäs ottaa itteensä niskasta kiinni mutta jotenkin on ollu nyt sellasta ajanjaksoo elämäs ettei vaa oo kiinnostanu kuvailla elämää tai yhtää mitää vaa keskittyä opiskeluun ja siihen että saa ittensä ees aamusin sängystä ylös. Nyt kun on alkushokki menny ohi koulun osalta, niin voisin taas palata rutiineihin ja siihenhä tietty kuuluu tää blogi sekä ne lukijat jotka ei oo mua vielä jättäny, paitsi on niitä näyttäny muutaman kappaletta olevan kun lukuja kattelee, mutta eniveis.. true lukijat on pysyny ja oon siitä kiitolline. Thankkade ♥

Jos nopeesti selittelen mitä on tapahtunu niin mulla menis loppu ilta siihen, mutta ainakin opiskelua on tullu paljon tehtyy sekä tietysti vähän ikävempii juttuiki kuten ens viikon maanantaina eli 17 päivä, olis uusintaleikkaus kädestä. Käsihän mulla leikattii alkuvuodesta jos joku muistaa, niin tosiaan paheni tämä käpälä ja leikkauksee passitettii. Viime perjantaina olin hoitsumessuilla, missä varmaan on pari muutakin lukijaakin ollu kun hoitajia jonkun verran täälläkin piireissä pyörii, että jos olit hoitsumessuilla Helsingissä, niin ilmoittautukaa.

Niin ja mulla on taas kirppispöytä pystys että jippii kohta tulee rahaa, niin pääsee shoppailee ja ainakin sitten on syytä kuvata blogiin taas tuttuun tapaan. ♥ Huomenissa taidan jo ottaa kameran mukaan matkaan, jos vaan millään muistan tai ainakin sitten puhelimen kameralla räpsin kuvia jos ei muuten mutta joo, toivottavasti ette oo vielä unohtanu mua! Nyt meen kattelee telggarii ja kärsiin ihanaa pääkipua, eli heipsulivei.

2 kommenttia :

  1. kiva kun taas postailet, oonki vähän odotellu sun juttujas :)

    VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.