keskiviikko 26. syyskuuta 2012

You can be the king kong banging on your chest

The Script - Hall of Fame ft. will.i.am
Goshin ''Glamorous Eye Shadow'' luomivärit oli superalennuksessa ja maksoin 2 euroo yhdestä kappaleesta, eli 8 euroa neljästä luomiväristä kun normaalisti yks luomiväri maksaa kymmenen euron paremmalla puolella. We Care Iconin Magnetic Lips huulipunat sävyissä 7 Natural Coral ja 16 True Rose, 2,90e/kpl.

Tässä postauksessa tulee oleen tosi vähän kuvia, mutta eipä se mitään haittaa tällä kertaa! Eli heips vaan. Tänään on ollu aivan perus päivä. Koulussa hengailun ja melkein 2 tunnin hypärillä suunnattiin kaverin kanssa Pancho Villaan syömään ja Sokokselle shoppaileen kun sielä oli hullut 3+1 päivät. Puuduttavan koulun ohessa siis tänään on ollu hyvää seuraa, hyvää ruokaa ja hyviä löytöjä shoppailureissulta.

Shoppailin pelkästään kosmetiikkaa kun ne oli älyttömän halpoja Sokoksella ja niistä näytän kuvaa varmaan huomenissa, koska oon tällä hetkellä niin väsyny etten jaksanu kuvata kun noi ihanat luomivärit mitä ostin ja sitten huulipunat. Kuvaan kaikki ostokset paremmin varmaan huomenissa ja kerron niistä vähän enemmän.

Viikonloppu häämöttää, huomenna on jo torstai! Mihin nää viikot oikeesti menee? Viikonloppuna on tiedossa äiti-tytär aikaa, eli ei oo yhtää pahitteeks ja tappotahdilla teen portfolioo varmaan, koska en usko että jaksaisin tehdä nyt loppuviikosta kun on tarpeeks muitakin koulujuttui.. mikä nyt ei yllätä taas. Mites ootteko te kukaan käyny 3+1 päivillä? :)

2 kommenttia :

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.