lauantai 22. syyskuuta 2012

I love... strawberries & milkshake

Princess - Just The Way You Are
Oon aina himoinnu hyvältä tuoksuvii purnukoita itelleni, mutta harvoin niitä käytän.. koska ne tuoksuu vaan hyvälle. Nyt kuitenkin bongasin itelleni vihdoin kosteusvoiteen I love... strawberries & milkshake kokoelmasta, kun entuudestaan mulla oli jo saman sarjan huulirasva mistä oon tykänny tosi paljon ja purnukka on kestäny mulla reilusti yli vuoden, eikä oo vielä edes ylittäny puolta väliä, eli harvinaisen hyvin alle 3 euron huulirasvalta, jossa on 15ml tuotetta.

Tää uudempi rakkaus, eli kosteusvoide on yks ihanempia juttui mitä oon pitkään aikaan löytäny. Tuoksu on niin sama kun huulirasvas, eli ihanan makee mansikka, pullossa on pumppu ja se kosteuttaa tosi hyvin ihon jo ekalla kerralla. Tääkin makso joku alle 6 euroo ja purnukassa on 250ml tuotetta, eli tosi hyvin sekin kun yks pumppaus riittää tosin hyvin.

Tällä sarjalla tais olla tosi muuta eri tuoksuuki, en nyt eri nimiä muista mutta varmaan kokeilen jotain toistakin, mutta ennen sitä aion haalia jokaisen yksilön tätä mansikkasarjaaki. Siinä näytti olevan suihkugeeliä ja vaikka mitä, eli sitä vois testata että jättääkö se tuoksun iholle yhtä hyvin kun esim kosteutusvoide.

Kuinka moni teistä on kokeillu I love... sarjan juttuja ja mitä pidätte? :)

2 kommenttia :

  1. En ole kokeillut, mutta tarkoituksena on. Houkuttelevat nimittäin niin paljon :P

    VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.