torstai 13. syyskuuta 2012

So clap your hands, clap clap your hands

Far East Movement - Turn Up The Love

100 euroo, pari korvista ja yhet ballerinat rikkaampi tyttö täällä päivää! Mahtipäivä takana vaikka hieman kiirettä pitää edelleenkin vaikka velvollisuudet on suoritettu, mutta vielä pitäs jaksaa parin tunnin sisään pitää tukiopetusta peruskoululaiselle yliahkeralle poitsulle, mutta eiköhän se tästä lutviudu pikkuhiljaa kun kohta nopeet päikkärit (äh ja portfolio). Toissapäivänä olin kattomassa Magic Miken ja täytyy sanoo että leffaa on liikaa hehkutettu, sillä se oli aika keskiverto mutta täytyy kyl sanoo että ne miehet (Tatum!♥) oli syötävän komeita, ah. Tälläsii leffoi oikeesti lisää, eikä aina vaan naisista jotai hinkutusleffoi.

Äsken käytiin tosiaan tyhjentää meiän kirppispöytä ja ihan hyvin kyllä tuli rahaa, vaikka neljä isoo säkkii kannettiinkin kotii tavaraa takas, mutta nyt kelpaa kun on satanen ekstraa lompakos. Cittariski oli ihan mukavat alet että piti äiten kanssa käydä ostaa The Colossal Volum ripsarit kun oli kaks yhen hintaan, ja se nyt sattuu oleen kummankin lemppari niin nappastiin ne ja matkaan tarttu kyllä muutakin, esim 8 eurolla ihanat ballerinat mitkä oli normaalisti parikymppiä, nii ei yhtää huono löytö. Sitten tosiaan löyty noi ihanat korvikset Seppälästä ja niitä oon kuolannu jo jonkun aikaa Seppälöis ja nyt kun oli rahaa vihdoinkin, niin oli pakko ostaa eikä noille tullu yhteishintaa kun joku 6,95 euroa.

Nyt pitäs vähän kattoo omiakin koulujuttuja ja sen jälkeen alan sitten opettaa nuorempaa tapausta. Ei ainakaan tylsää kerkee tulla kun touhuu riittää joka tunnille tälläkin viikolla, mutta ens viikolla ja seuraavan kuukauden ajan saa olla rauhassa leikkauksen takia, että ihan hyvä nyt kuluttaa ittensä loppuu. Nyt portfolion kimppuun, heipsis! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.