tiistai 18. syyskuuta 2012

When no matter what you do it's never good enough

Emeli Sandé - My Kind of Love

Käsi kipsilastas tässä yritän kirjottaa jotain fiksua. Alotetaan vaikka sillä, että moi! Tänään on tiistai tosiaan eli eka leikkauksen jälkeinen päivä ja tuntuu että kivut vaan yltyy. Lääkkeitä on taas joka sormelle ja tuntuu että, ne tekee enemmän pahaa kun hoitaa mutta se kuuluu asiaan vaikka ei haluais myöntää. Tää käsi on nyt paketissa parisen viikoo ja kuukauden täysrasituskielto, mikä on aika mahdoton mulle, mutta yritän parhaani.

Ajattelin napsii vähän kuvii ostoksista, mitä oon tässä lähipäivinä ostellu ja varmaan otan paremmin kuvia muutamista jutuista, sitten kun opin taas elään tän käden kanssa, mutta nyt tässä vaiheessa joudutte tyytyyn huonolaatuseen kollaasiin.

Oon niin rakastunu noihin uusiin Wet n Wildin Megalast lakkoihin, joita on alettu myymään (vihdoinkin!) Seppälöissä ainakin. Mä oon niin ostamassa ne kaikki! Kuinka moni omistaa niitä ja mitä sävyjä suosittelette? Itellä ensimmäiset kaks on Through the Grapevine, mikä on ihana tumma viininpunanen ja toinen on I Need a Refresh-Mint ja sehän on mintun värinen, joka on loistava sävy mun iholle, koska aika useesti vihreeseen taittuvat lakat ei sovi mun ihoon, mutta tää on tosi kiva.

Nyt on pakko lopettaa kirjottaminen kun tää näpyttely ei oo helppoo oikeella kädellä + vasurin kahdella sormella, jotka toimii. Taidankin tästä mennä nyt kattelee jotain leffaa ja ehkäpä nukkumaan kipuja pois. Heippa!

4 kommenttia :

 1. toivotaan et käsi paranee pian! ja ihanan värst toi kynsilakka!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep! ei kovin kummosta tää elämä tän pökkelön kanssa :D ja niin on ♥

   Poista
 2. löysin vasta nyt sun blogin ja täytyy sanoo että tykkään ihan älyttömästi!! :))

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.