tiistai 9. lokakuuta 2012

I LOVE THESE BLOGS

Maailman laiskin ilmoittautuu. 3 päivää sitten oli linkitysten deadline ja vasta nyt sain lempparit blogiin, oh well.. noo tässäpä ne nyt on. En jaksanu väsäillä bannereita jokaisesta blogista kun kuitenkin erityyppisiä kuvia, eri kokosia ja erivärisiä niin mun perfektionismi luonne ei kestä sellasta sekasortoo, niin tyydyin tekeen ihan vaan blogien nimi ''bannerit''.

Blogeista yleisesti ottaen sen verran että kaikki oli tosi kivoi, tosi moni oli jo tuttu ja sen takia niitä en tähän valinnu vaan valittin näitä uusimpia tuttavuuksia jotka on tällä hetkellä niin lemppareita, joten kiitos kun linkkasitte! Suosittelen kyllä kattoon jokaisen noista läpi, koska siis esimerkiksi Just My Style blogi hipoo mun mielestä täydellisyyttä ja monissa on upeita kuvia ja esimerkiks 20 20 Hindsightissa on blogi pariskunnasta ja taas Three Memorable Memoriesissa on kolme ihanaa tyttökaverusta pitämässä blogia. Aivan ihania siis jokainen vaikka kaikesta en nyt rustaile jotain ällösöpööhehkutusta.

Nyt jatkan varhaiskasvatuksen rästitenttiin lukemista ja sitten alan valmistautuu nukkumiseen kun huomenna vähän mennään sivistään 12 vuotiaita erilaisista asioista, kuten meiän ryhmä tekee päihdepisteen. Gonna be fun! Niin ja Avonin tilauksistakin tulee postausta kun saan vaan aikaiseksi kuvata, eli hope so huomenissa. Hyviä öitä siis teille ♥

4 kommenttia :

  1. voi vitsi hienoo, kiitos ihan hirveesti! :') ♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkeistä, löysinkin tuolta heti luettavaa ja liityin sunkin lukijaksi, kun sen verran kivalta vaikuttaa :)

    VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.