lauantai 8. joulukuuta 2012

HUMALAINEN ESKIMO


Aloha! Selvisin jotakuinkin yöstä ja aamupäivästä ja täytyy sanoo että, joko en enää oo nuori tai sitte pitää ens viikonloppuna (tai aikasemmin) panostaa tohon ennen vuoroo nukkumiseen, meinaan voinen sanoo että hitusen oli pää-jäässä-olo ja teki mieli viimesillä kilometreillä ennen ulko-ovee heittää ojaan nukkuun ja oottaa että joku vie mut kotiin. Lähdin koulusta puolet aikasemmin kun piti, mutta päätös oli hyvä koska kun pääsin kotiin niin ei kauaa menny kun olin nukahtanu ja oon nukkunu sillee on-off koko päivän ja vasta nyt, kun kello on jo kohta kaks yöllä niin oon saanu taas järkevät ajatukset päähän ja lihasten väsyminen alkaa olee vähän ohi. Sitten joku sanoo että yövuorot on helppoja, mutta enpä menis sanoon.. se on itsensä kanssa hereillä pysymisen kanssa taistelua, potilaista huolehtimista ja mielikuvituksen kontrollointia.  

Mikä on muuten suloisinta kun se ku nukahtaa läppärin kanssa sänkyyn, telkkari päällä, valot päällä ja juomalasi sängyn vieressä, niin kun herää parin tunnin päästä niin läppäri on laitettu kauemmaks, juomalasi nostettu pois lyöntietäisyydeltä, telkkari kiinni, SÄDEKAIHTIMET kiinni sekä valot kiinni. On mulla vaan sitten huolehtiva pikkuveli. ♥  

Nyt nautin siitä, että mulla on vapaa viikonloppu ja tiedossa on shoppailua! Jes, tätä oon kaivannu ♥  Ihanaa viikonlopun alkua kaikille!

2 kommenttia :

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.