torstai 17. lokakuuta 2013

MAVALAN VÄRIHERKKUJA

Mistähän mun kynsilakkahimo taas on saanut bensaa suoniinsa? Mulla ei oikein oo ollut mitään kiinnostusta ostella meikkejä vähään aikaan mutta syksyn tullessa (ja nyt ohi mennessä) on alkanut värilliset lakat kiinnostaan hirmusesti. Tänäänpä mun onneksi cittarissa oli Mavalan kynsilakat tarjouksessa 3,90 euroa kappaleelta ja pitihän niitä muutamia kotiuttaa. Sävyä Paris multa löytyikin mutta alkaa jo veteleen viimesiään vanhempi yksilö niin kotiutuin samalla uuden kun nappasin matkaani Toulouse, Reno ja La Paz  nimiset sävyt. Jotenkin niin syksyisiä sävyjä mutta silti ei kuitenkaan liian. Tiettekö mitä tarkoitan? En pidä jos tietyt värit leimataan syksyväreiksi ja syksyisin sekä talvisin pitäisi käyttää tummia sävyjä kuten ruskeeseen taittuvaa viininpunaista kun mun mielestä syksyllä voi käyttää ihan niitä samoja lakkoja kuin kesälläkin. Tästä aiheesta oon ennenkin puhunut blogissa ja samoilla linjoilla mennään edelleen. Mitä mieltä ite oot?

Kynsilakkojen lisäksi nappasin matkaan tuon samaisen meikkipaletin mitä vähä aika sitten ostin sävyssä Luminous Blue. Bongasin tuon lämpimän sävyisen paletin jostain blogista ja piti ottaa itsellekkin kaupasta viimeinen yksilö kun eipä nyt kymmenen euroa kovin paljoa oo neljästä kivasta luomiväristä. Sävyn nimi on tuolle uutukaiselle Luminous Brown. Ei yhtään persoonallisempia nimiä sitten oo viitsitty keksiä Maybellinellä.


Kello näyttää nyt vajaata yheksää ja mun herätyskello alkaa rääkymään noin seitsemän tunnin päästä. Tämä päivä on vietetty minisyyslomaillen kotona ja huomenna aamuvuoro vielä töissä ja voikin jatkaa lomailua vielä muutaman päivän ajan. Nyt marsmars lepoasentoon ja telkkarin tuijotukseen, että joskus saisi unen päästä kiinni. Huomenna toivottavasti pääsen löpisee taas mielin määrin tänne ihan muissa merkeissä. Kauniita unosia. Ps, huomiseen asti aikaa linkkailla blogeja!

2 kommenttia :

  1. Toi Reno on ollu mun lemppari jo nelisen vuotta, aivan ykkönen! Saa kynnet näyttämään huolitelluilta mutta todella hillityllä tavalla- ihanilta näyttää nuo muutkin sävyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Reno näyttääkin olevan aika nätti lakka ihan vaan semmoseen huoliteltuun/neutraaliin lakkaukseen. :)

      Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.