lauantai 12. lokakuuta 2013

ALELAAREISTA SOKOISTUMISEEN

Hej! Taas viikon jälkeen voisi ilmoittaa itsestään elonmerkkejä myös normaalein postauksin ja ajattelinpa sen tehdä sitten nyt kun mahdollisuus on mitä parhain. Miten tämä on mennyt siihen, että varsinaisesti bloggaan melkeinpä tasan viikon välein? Vaikuttaa siltä, että mulla olisi jotenkin todella kiireinen elämä vaikka ei kyllä ole. Kiireen tunteen saa aika nopeesti itselle vaan ajattelemalla ja sitä teen aika paljon.

Viikonlopun viettoon päästiin taas eilen ja ah, mikä uskomaton helpotus se vaihteeksi oli. Eilinen oli helpohko työpäivä ja ensiviikolla niitä on pari lisääkin sekä extra vapaapäivä, joka tulee kyllä niin tarpeeseen. ♥ Oon töiden ohessa kerennyt näkeen kavereita, hoitamaan pankkitätini kanssa asioita, shoppailemaan liikaa sekä nukkumaan erityisen huonosti. Käytiin tosiaan siis hullareilla kaverini kanssa torstaina ja täytyy myöntää, että kyllä se nyt melkeinpä aina on pettymys. Puhuttiin aika sopivasti Panchossa istuessa ja keltapussisia ihmisiä yläilmoista seuraillessa, että kyllä stokkan hullareiden myyntihinnat on ihan normaalikauppojen normihintoja. Eipä sielä kun varakkaat minkkiturkkiset tädit ja perheelliset ihmiset tee löytöjä muualta kuin rasva - ja suihkugeelilaareista. Itse löysin muutaman jutun kuten Aussien Miracle Moistin shampoon sekä hoitoaineen (24 euroa) koska oon etsinyt niitä pienen ikäni ja aina ostanut vahingossa sen hirveän tuoksuisen yksilön ja nyt jopa ostin oikean ja Im in love with it. Studio Secretsin meikkivoiteen pohjustusvoidekkin (10 euroa) lähti mukaan sekä kolme rasiaa Fazerin suklaita (n. 10 euroa) vaikka en suklaaihminen pahemmin ollekkaan. Aika edullisiahan siellä meikit olivat mutta ei mitään sellaista tarjousta kyllä ollut, että sekoisi onnesta. Toi "tapahtuma" on vähän ylivedetysti nimetty. Ainakin näin keskiverto palkallisen mielestä. Onko samoin ajattelevia?

Oon vähän aina ollut sitä mieltä, että Stockmann ja Sokos on sellaisia varakkaiden ihmisten kauppoja ja stokkan kohdalla mielipide pysyy samana mutta jostain syystä oon nykyään jotenkin ihan sokoistunut ja löydän sieltä yllättävän paljon kaikkea ja ne hinnat ei todellakaan ole pahoja mitä olen kuvittelut. Alkuviikosta löysin kaverin kanssa siellä kierrellessä vaaleenpunaisen vedenkeittimen neljällä kympillä ja sain kaverin s-kortilla miinus parikymppiä viellä ja Sokoksen nettikaupastakin oon tilaillut esimerkiksi Villeroy & Bochin arvokkaat lihaveitset muistaakseni kolmella kympillä alennettuna myöskin parilla kymmenellä eurolla. Äitiltä kuulin, että he käyttävät kyseistä merkkiä ravintolassaan erityistilaisuuksien asiakkaille. Aikas arvokas ostos siis ja kysehän nyt oli vain kuudesta lihaveitsestä ja vielä semmoisesta joilla sitä lihaa syödään eikä tokikaan valmisteta. Nyt pitää löytää kyseiset haarukat vielä niin kehtaa jopa niitä käyttää vieraiden tullessa.


Mulla on aivan tajuttoman paljon asiaa ja kirjoitinkin aivan todella jäätävän pitkän postauksen lähihoitajuudesta ja meidän arjesta mutta en ole vielä täysin varma julkaisenko sitä koska se pituus nyt on aika kevyesti sanottuna jäätävä. Sain eräältä lukijaltani pitkän (mahtavan) viestin sähköpostiin lähihoitajuudestani ja hän pyyteli jonkinlaista postausta siitä ja minähän menin ja heti inspiroiduin siitä koska miksipäs ei kirjottaisi asiasta, joka on tosi iso osa omaa elämääni. Saapahan nähdä miten sen kanssa toimin vai pidänkö sen ikuisuuden ajan pölyttymässä luonnoksissa.

Näissä ajatuksissa suuntaan nyt pakkaselle repimään jotain ruoka-aineksia sulamaan ja alan kokkailemaan jotain överihyvää lauantairuokaa itselleni kun muut lähtevät viihteelle ja minä tyttö alan tunnollisena hinnoittelemaan kirppistavaroita ja pakkaamaan lisää tavaroita muuttolaatikoihin. Ihan kun sitä en olisi jo tarpeeksi tehnytkään mutta ei valiteta ainakaan vielä! ;) Muistakaas sitten linkkailla blogejanne.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.