maanantai 28. lokakuuta 2013

KAIKKIEN ON NÄHTÄVÄ LEIJONASYDÄN


Uusi viikko starttasi tänään kahden tunnin yöunilla ihmeellisen hyvin. Tässä sitä meinaan edelleen ollaan pystyssä ja kello näyttää pian jo kymmentä illalla ja herättyä tuli ennen kuutta. Olisin varmaan sammunut töistä tullessa heti mutta päätinpä suunnata kaverin kanssa kattomaan Leijonasydän leffateatteriin ja syömään vähän siipiä kun viimeks aamusella syönyt. Leffa oli huikeen hyvä vaikka mitä nyt 20 minuutin mainokset ennen leffan alkua ja älytön rivouslataus alussa sai mut ärsyyntyyn ja kaverin kanssa tunteen myötähäpeen tunteita kun meidän vieressä istu sellanen vanha pariskunta. Toivottavasti ne ei ollut yhtä nipoi kun mä.

Leffa oli oikeesti tosi hieno kuvaus ehkä astettain yliampuvasti rasismista (koska eihän kaikki rasistit ole ihan natseiksi itseään mieltäviä) ja ihmisen muuttumisesta ja arvomaailmojen muokkautumisesta. Tykkäsin tosi paljon käsikirjotuksesta mikä oli suomalaiseks elokuvaks aika puhutteleva. Kärjistettyjä ja inhottavia kohtauksia mutta silti niin todentuntusii laineja pongahteli sieltä täältä. Suosittelen kaikkia meneen katsoon sen ja niin tekee varmaan jokainen sen nähnyt. Ootko nähnyt jo?

Pörrötossutkin on päässyt nyt iltasella varsinkin hoitaan hommaansa kun paleltaa ja särkee jalkoja koko päivän kävelyt. Taidanpa katsoa tai ainakin yrittää katsoa jotain leffaa ennen kun lyhty sammuu. The Boy in the Striped Pyjamas kiehtois katsoa mutta saattaa olla ehkä liian painava leffa katsella ennen unia.

Huomenna en aio töiden jälkeen tehdä sitten yhtään mitään! Ihanaa viikon alotusta kaikille.

6 kommenttia :

 1. Aion käydä viikon päästä katsomassa tuon elokuvan. :-) Mielenkiinnolla ootan minkälainen se on, monet on sanoneet sen olevan vähän ahdistava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sitä se on kyllä tietyissä kohdissa mutta on se kyllä sen arvonenkin katseltavaks.

   Poista
 2. Mun olis tarkoitus mennä katsomaan tuo leffa ja Poika raidallisessa pyjamassa saattaisi juu olla vähän liian ankeaa ennen yöunia :) mulla on se kirjana ja noh, mun mielestä kirjat on usein parempia kun leffat eli jos katsot/katsoit elokuvan mutta kirjaa et ole lukenut niin suosittelen senkin lukaisemaan (vaikka tietäisitkin mitä siinä tapahtuu) :) :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mee ihmeessä! Oo, mä niin haluan lukeakkin sen. Pakko katsoo eka leffa vaikkapa tänään päivällä ja sitten myöhemmin lukea kirja. :) Kiitos vinkistä!

   Poista
 3. Ihana blogi, tykästyin heti ensisilmäyksellä! Upea ulkoasu, kivoja kuvia ja hyvää tekstiä, pakko liittyä lukijaksi :) Mäkin tykkään valokuvaa (samalla Canon 600D kameralla vieläpä) sekä videokuvaa ja paljon muuta, jos kiinnostaa niin mun blogini löytyy täältä: http://creativemind-milla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitosta! :) Ihanaa kun pidät blogista ja kun liityit lukijaks. ♥ Käyn kurkkaseen sunkin blogia!

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.