maanantai 18. marraskuuta 2013

JOULULAHJASTRESSI


Uusi viikko alkoi ja luojan kiitos sille. Viikonloppu meni tosi (ihanan) hitaasti mutta kyllä sitä taas kaipaa tätä arkea ja ärsyttäviä työaikoja sekä pieniä haasteita mitä tällä viikolla tulee vastaan. Maanantain kuitenkin laitoin nyt sellaseks starttipäiväks koko viikolle, että meninpä istumaan iltaa kaverille töiden jälkeen ja tilattiin ruokaa. Piristävää nähdä kavereita pitkien työpäivien jälkeen.Kaverit todellakin on paras vastapaino rankalle arjelle.

Näen jo sieluni silmin miten tällä viikolla tuun raastamaan hermojani aivan tolkuttoman paljon. Tällä viikolla alan kuulkaas metsästämään kaikille joululahjoja koska haluan tehdä sen hyvissä ajoin. Etin nettisivut hoosiannaa huutaen jotain tarpeeksi hyvää vaativille perheenjäsenille, kaikki-kelpaa-linjalla oleville isovanhemmille ja sitten ystäville, jotka ei eivät edes tiedä mistä tykkää (muka) sekä sitten tietenkin itselleni. Tässä iässä en aio enää vonkua mitään joululahjoja ja en kyllä ole nuorempanakaan vonkunut, joten teenpä näppärän päätöksen ja teen toivelistat itselleni ja hankin ne sitten omasta pussista jos mitään ei tule herumaan muilta. En tyydy siis pettymään ja eihän tällä tavalla tuukkaan pettymään! Logiikka tämäkin.

Mulla on se ongelma kun alan ostelemaan jotain toisille niin keksin jatkuvasti jotain lisää. Mä oon se tyyppi joka kantaa lahjakassillisen kaikkee tavaraa kun voisin ostaa jonkun yhden superkivan jutun. Löydän aina lisää kivoja juttuja ja lopulta niitä on jo seitsemän. Ei kai sitä kukaan laita pahitteekskaan mutta nyt yritän tsempata ja ostaa jokaiselle ihan rahallisesti arvokkaan ja laadukkaan lahjan. Ei siis enää mitää Hennesin neulepaitoja tai sukkia joita ei edes haluta pukee päälle laaduttoman materiaalin takia. Nyt asetetaan kovat panokset ja aletaan leikkimään porvareita parin kuukauden ajaksi! Onhan mulla sitten vuoden alusta muutenkin kurilinja rahan suhteen kun deadline asuntolainan hakemisesta lähestyy. Ensi jouluna ostelen ihmisille vaan suklaalevyjä.

Mitä te aiotte ostaa ystäville tai perheelle joululahjaksi?

4 kommenttia :

 1. Pikkuveljelle ostin keikkalipun ja reenivaatteita, miehekkeelle reenivaatteita ja muutenkin vaatteita, äitille ja isälle mulla on kehitteillä lahja (teen itte), kummipojalle en vielä tiedä, siskoille kynttiläjuttuja ja suklaata, kavereille en vielä ole miettinyt :) Pikkujuttuja, kivoja kummiskin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keikkalippu kuulostaa ihan tosi kivalta! Pikkujutut mustakin ois niin kivoja antaa (tykkään ite kun saan paljon, en niinkään siitä "arvokkuudesta" välitä) mutta emmä viitti ostaa tuhatta lahjaa jollekkin jonka tiedän, että ei pidä siitä. Toisaalta on myös väärin, että koen näin koska eihän joululahjojen pitäs olla mitään "vaatimuksia" if you know what I mean. :D

   Poista
 2. Onneks ei tarvi ostaa kun pari lahjaa, oon niin huono niissä! Äidin lahja riistäytyy kohta käsistä ku keksin siihe koko ajan lisää kaikkea:D parhaalle kaverille oon yleensä saanu idean jo joskus syksyllä mutta nyt se ei oo antanu mitään vinkkiä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Joo emmäkään varmaan kohta osta kun pakolliset lahjat eli perhe ja isovanhemmat yms. Se on niin vaikeeta ostaa mitään kellekkään kun kaikilla on jo melkeen kaikkee :D

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.