torstai 28. marraskuuta 2013

KUMMILAPSENI SAI KASVOT


Vinkkailin vähän kertovani jostain tosi mahtavasta jutusta eilen ja nyt aion sen teillekkin kertoa kun mun kaikki tunteet on tasaantunut neutraalitilaan. Sain toissapäivänä postissa SOS-lapsikylältä paksuuuuun kirjekuoren joka oli täynnä lippusia ja lappusia kummiudesta. Eräs juttu kuitenkin sai kaiken tähän touhuun ryhtymisen ihan oikeenlaiseen mittakaavaan. Sain pienestä, vuonna 2006 syntyneestä tytöstä lyhyehkön elämänkertomuksen ja infon millainen hän on, mitä tykkää tehdä sekä hänen kuvansa. Se oli jotenkin niin oudon aitoo ja realistista pidellä ihan oikeaa valokuvaa lapsesta jonka kummi mä olen tällä hetkellä.

Sain ihan tosi paljon infoa kummiudesta ja yksi kivoimmista jutuista oli kyseisen tyttösen lahjoitustili johon voin laittaa extrarahaa kuukausilahjoituksen ohessa jos vaan tahdon. Heti aloin miettimään, että laittaisin tytön syntymäpäivänä aina sitten rahaa ja vähän opiskelujakin varten sekä tietenkin oman kodin hankkimiseenkin. Ihanaa olla avuksi ja piristää jotain pientä 7-vuotiasta, kaukana itsestä. Tällä avunkohteella on ihan oikeat kasvot, kädet, jalat ja sydän. Se ei ole vain kohdemaa tai epämääräinen hyväntekeväisyysprojekti. Kyseessä on ihan oikea lapsi. Se on kaikista parhainta tässä kaikessa!

En oo kuulkaas muuten ikinä herkistyny niin voimakkaasti (voi sitä kyynelten valtamerta) jostain tämmöisestä mitä tapahtui kun luin tästä pienestä taistelijasta. Jos haluaa herätellä itseään kunnolla niin tämä tapa sen ainakin tekee loistavasti. Laittaa asiat vaihteeksi uuteen tärkeysjärjestykseen. 

6 kommenttia :

 1. Oon pitkään tahtonut ryhtyä kummiksi, mutta se on aina jotenkin vaan jäänyt. Nyt se on sinun blogisi takia ollut taas pari päivää paljon mun mielessä ja luulen että alan itsekin jonkin lapsukaisen kummiksi :-) Pistit juuri hyvän kiertämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ryhdy ryhdy ryhdy! Tosi siistiä kuulla, että mun kummius on inspannu suakin lähtee tähän. Ihan mahtia :)

   Poista
 2. Kuulosta niiiiiin ihanalta!<3 Hassua muuten kun tuntuu aina löytyvän jotain kommentoitavaa lähes jokaiseen sun postaukseen. :---) Noo se on sen merkki että oot onnistunu postauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on just jees, että löytyy ;) ja pyrin aina siihen, että edes joku ymmärtää jotain mun postauksista mun itteni lisäks!

   Poista
 3. Moi! Blogissani on sinulle haaste, käys kurkkaa: http://hankasaina.blogspot.fi/2013/12/11-faktaa-vastausta-ja-kysymysta.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaaaa! Teen heti huomenna kun on paremmin aikaa olla koneella :) kiiiitos. ♥

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.