sunnuntai 24. marraskuuta 2013

NÄMÄ HALUAN HETI NYT!

Ihmiset tekevät jo hirveellä kiireellä toivelistoja jouluksi ja mulla tuli kanssa tarve tehdä jonkinlaista listaa vaikkakin itselleni lähinnä. En enää pyytele mitään keltään lahjaksi ja jos joku eksyy kysymään mitä haluan niin näytän vaikka sitten tätä. Tässä nyt on kuitenkin kymmenen (tiedän, kuvassa lukisi, että 11) asiaa mitä aion ostaa itselleni pienen ajan sisään tai sitten vinkua ja vonkua jonkun ostamaan mulle. No ehkei. Näitä toivelistoja teen varmaan enemmänkin tulevan joulukuun aikana koska mä olen kaikkien muistin virkitykseksi todella tavaroita hamstraava ihminen. Varsinkin tämän tulevan muuton takia. Se on hyvä syy haluta kaikkea.


1. Hemtexiltä haluan aivan ihanat Hotel Selectionin kylpypyyhkeet ja käsipyyhkeet valkoisina. Kaksi kylpypyyhettä ja kolme käsipyyhettä on tavoite!
2. Playstation 3. Kyllä! Tyttömäinen tyttö, joka ei koskaan pelaa mitään - haluu tämän. Kaipaan lapsuutta ja veljen vanhaa pleikkaria mitä sain välillä pelata.
3. Ei ole listassa koska vahingossa skippasin kolmosraukan. :(
4. OBH Nordican Powerblend-tehosekoitin. Oon kuolannut tota jo monta kuukautta. En tiedä mikä siinä mua kiehtoo mutta mun on saatava se. Haluan tehdä ihania smoothieita vaikka sain jo äidiltä etukäteen joululahjaksi erään blenderin mutta.. silti!
5. Iittalan mustavalkoiset Taika-mukit. Niin nätit ja sievät. Kaikista kauneimmat mukit mitä oon koskaan nähnyt.
6. Katy Perryn Killer Queen-hajuveden. Yksi harvoista, joihin rakastuin heti ensikokeilulla. En koskaan ikinä kokeile kaupoissa mitään hajuvesiä koska se on ärsyttävää kun ihmiset tekee sitä (migreeni) mutta jotenkin se kiehto mua ja kun kokeilin niin aah! Aivan täydellinen tuoksu. Mun on saatava tämä.
7. Kunnon korvakorut. Oon ihan kyllästynyt ollut jo pitkän aikaan kaikkiin halppiskoruihin koska ne tummenee ja jostain kumman syystä hukkaankin ne. Jos mulla olisi arvokkaat ja laadukkaat korvikset niin voisin jopa pitää niistä huoltakin. Näissä on aika hyvää potenttiaalia!
8. OBH Nordican Talousvaaka pure white scale 9. Tarkalleen ottaen en näe tälle mitään sen suurempaa käyttöä mun tulevassa keittiössä kun vaan sen, että joskus huvikseen voin mitata paljonko joku annos painaa ja leikkiä fitnesspimua. No ei vaan! Aika käytännöllinen jos kokkailee suhkot paljon ja siihen tähtään.
9. Yankee Candlesin tuoksukynttilä Winter Wonderlandin. Yankee Candles tekee mun mielestä maailman parhaimmat tuoksukynttilät ja niiden joulutuoksut on mitä ihanempia. Näitä voi poltella vaikka kesällä koska ne on niin ihania.
10. Parakki 10-kirja. Koska mua kiehtoo Auschwitziin liittyvä historia ja haluan ahmia kaiken kirjallisuuden koskien kyseistä aikakautta.
11. Pako Auschwitzista-kirja. Sama perustelu kuin ylemmässä.

7 kommenttia :

 1. Mullakin toiveena 4 ja 6 ;) siis toivon itseltäni.Tuoksu on upea,ja tuolla masiinalla saisi hyvät aamu booster juomat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu on kyllä niin ihana. ♥ Pakko saada se 100ml kun ei se pienempi pullo riitä! :D

   Poista
 2. Mustavalko taika.. <3 en enää juo muista mukeista! Komppaan myös kahta vikaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ihan tosi nättejä. ♥ tosi nätti hintakin.. mutta ei se menoa hidasta! :D

   Poista
 3. Tuo Parakki 10 vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta.. Itsekin oon lukenut muutaman Auschwitziin liittyvän kirjan.. Sulla on muutes aika hyviä lahjatoiveita, itellä ei tähän mennessä oo tullu mieleen juuri mitään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon samaa mieltä. Voi olla aika ahdistavaakin luettavaa mutta silti on vaan haluan tietää. Itellä oli kyllä hieman ongelmia listata vaan muutamia toiveita kun oon vähän sellanen etten toivois mitään ja sitten kun alankin ettimään juttuja niin haluankin kaiken mutta järjenkäyttöö kun lisää niin se jää aika pieneen määrään mitä edes itseltään toivoo :D

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.