sunnuntai 10. marraskuuta 2013

VIIKONLOPPU LANDELLA


Huh ja vielä kerran huh. Landella vietetty isäviikonloppu takana ja hienosti kurkku kipeenä ja sormet jäätymispisteessä näpyttelen teille todella väsyneenä jonkinlaista tilannepäivitystä mun touhuista. Tosiaan lähdin eilen isälle kauas sivistyksestä (kauas ja kauas) ja pääsin viettämään laatuaikaa ihanien ihmisten kanssa vaikka onneksi ei mitään ihmeempää tehtykkään. 24 tuntia melkeinpä istuttiin olkkarissa hieman paikkoja vaihdellen, välillä syöden voileipäkakkua, daimjuustokakkua ja iskän liharuokia, jonka jälkeen katseltiin telkkaria ja pikkuset pelas Ipadit käsissään monta tuntia. Ihan täydellinen irtiotto vaikka ei mitään tehtykkään. Sai vaan olla ja istua ilman, että piti miettiä yhtään sen kummemmin mitään. Niin erilaista kun kotona. Kaikenlisäks mun piristyksenä oli aivan mahtava koirakaveri Väinö ja en voi päästä yli sen söpöydestä ja täytyy myöntää, että järkkäri on täynnä kuvia siitä.

Vihaan myöskin junalla liikkumista. Taas muistu mieleen miten paljon mä vihaan Intercityjä ruuhka-aikaan ja tänäänpä hyvinkin oli ruuhka-aika. Vaihdoilla kun meen niin tuntu, että pää hajoo kun kannat painavaa kassia ja sen lisäksi kameralaukkua ja yrität viellä keretä siihen idioottimaiseen ruuhkajunaan. Kävelin reippaasti yhden vaunun läpi ja heitin laukut pienen aulan nurkkaan ja päätin seistä 40 minuuttia ja niinhän mä seisoin. Konduktöörillekkin ilmasin aika selvästi, että oon ihan pihalla tästä koko touhusta ja se naureskeli mulle, että koita nyt sitten jäädä oikeella pysäkillä pois ja alleviivas viellä lipusta mun pysäkin punasella tussilla ja viellä myöhemmin tuli tarkistuskäynnin jälkeen huikkaseen, että seuraavalla jään. Aika loistavaa palveluu mutta en mä nyt ihan niin saapas oo!

Kuvia on todella se reilu 300 kappaletta kamerassa mutta oon ihan liian väsynyt käymään niitä läpi tänään. Aamulla alkaa kunnon killeriviikko ja herätyskello huutaa jo viiden maissa. Voisin heivasta SodaStreamiin pullon ja tehdä vähän iltajuomista ja kattella vaikka jonkun leffan, jonka jälkeen voi tyytyväisenä päättää tänkin viikon. Paras viikonloppu oikeesti hetkeen. Kyllä se vaan niin on, että täällä mun ei oo hyvä olla koska heti kun oon jossain muualla niin mä oon ihan eri ihminen.

Rakastan tätä tunnetta. Ihanaa uuden viikon alotusta ja tämän lopetusta!

2 kommenttia :

 1. Toi koira sulatti mun sydämen :D Jotenki näkee, että se on kiltti. Vai onko? Haha.
  Ja onneks oli edes kiva konnari. Mua aina ärsyttää, kun on muutenkin väsynyt pitkän matkan takia. Sit iskee ruuhka ja omalle kohalle vittumainen konnari ni johan on päivä pilalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on superkiltti! Jäätävän iso koira joka änkee syliin vaikka ei todellakaan mahdu. :'D Heittää aina tassut olkapäille ja haluu halia. Painaa varmaan vajaa 30-40kg ja mieti nyt kun sellanen änkee syliin. ♥ Ihana.

   Jep! Mulla harvemmin onneks on veemäinen konduktööri tullu kohdalle mutta jotkut mieskonnat on niin rentoja junissa. :'D Onneks toikin oli!

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.