perjantai 6. joulukuuta 2013

ITSEMURHIA, REALISTISIA TOIVEITA JA MUOTIMOKIA

Niistä on mun haastevastaukset tehty. Ihanainen Hanna/Hanka Saina (btw, luen sun nimimerkin aina hankala sana) antoi mulle haastetta puuhattavaksi ja sain hermoromahduksen partaalla syyn rauhottua ja kirjoitella pitkästä aikaa blogiin jotain muutakin kun aloitella postauksia missä kerron hajottaneeni telkkarin antennijohdon suutuspäissäni ja sen sellaista kuvailua tervejärkisen ihmisen arjesta. Ehkä mä palaan noihin tunnelmiin seuraavassa postauksessa mutta ennen sitä tässä olisi haastevastauksia! 

Haasteen tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä, joilla on alle 200 lukijaa.
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään. done!
2. Pitää vastata haastajan 11 kysymykseen. done!
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille. done!
4. Heidän tulee valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa. viisi ihmistä keksin vain!
5. Sinun tulee kertoa kenet olet haastanut. done!
6. Ei takaisin haastamista. 


1. Olin lapsena aivan rakastunut Leonardo DiCaprioon. Kirjoista julisteisiin oli vaikka ja mitä.
2. Näkyvästi epävarmat ihmiset häiritsee mua.
3. Koen jatkuvaa tarvetta lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. Välillä jopa niin paljon, että ei hyvä ollenkaan.
4. En siedä pakastettuja marjoja. Kesäsin on hotkittava marjoja kun ei taas saa puoleen vuosisataan tuoreita marjoja.
5. Kiljahtelen marsuilleni takaisin kun huutavat keskellä yötä ruokaa. Hiljenee ainakin hämmennyksestä.
6. En kiinnitä tuntemattomiin ihmisiin huomiota. Vaikka vastaan kävelisi päätön mies niin voi olla meinaan hyvin mahdollista, että en ole huomannut koko asiaa.
7. Ärsyynnyn ihmisistä, jotka valittavat tylsyyttä tai yksinäisyyttä. Do something for it!
8. Puhun liikaa.
9. Rakastan vihdoista viimein Suomea, koko elinikäisen Suomi-vihan jälkeen. Hyvää itsenäisyyspäivää Suomi! 
10. Luen blogeja joissa kielioppi on kohdillaan. Suljen heti blogin jos teksti ei ole kohdillaan vaikka kuvat olisivat upeita.
11. Rakastan pyöräilyä.1. Mikä on intohimosi? Tuliset ja mausteiset ruuat, erilaiset salsakastikkeet, jalapenot.. ah!

2. Mitä toivot tulevaisuudelta? Range Rover Landia, merenrantahuvilaa, palomiesaviomiehen, lapset jotka rekisteröidään virallisesti lapsineroiksi, hovikuskin, hovikokin, hovisiivoojan, hovipalvelijan, hovilastenhoitajan, hovipuutarhurin, hovikosmetologin, hovishoppailijan joka shoppailee mulle vaatteet koska en vihaa mitään yhtä paljon kun ostella vaatteita, hovihammaslääkärin, hovilääkärin..  tiedättekö siis kaikkee vaatimatonta ja perus tylsää! Okei, sarkasmi laitettu off-tilaan.

3. Oletko enemmän järki- vai tunneihminen? Miten se näkyy sinussa? Itseasiassa tämä on aika vaikee koska vaikka ajattelenkin kaiken järjellä niin silti kuitenkin tunteet on mukana vahvasti. Järkeilen kyllä enemmän kuin eläisin hetkessä joten täytyy sanoa, että järki-ihminen olen.

4. Jos saisit elää jollain toisella vuosisadalla, millä vuosisadalla eläisit? Kyllä mä ihan 1900-luvulla eläisin mutta sielä alkupuolella tai välivaiheessa. Ei missään nimessä loppupuolella. 1800-luku on jopa ehkä liian raju mullekkin vaikka en pahemmin niinkään naisten tasa-arvosta miesten rinnalla erityisesti haloota pidä nykypäivänäkään. Rakastan edelleen vanhoja periaatteita ja arvomaailmaa mutta on ne ehkä hieman  modernimmat kuin 1800-luvulla oli. Ainakin toivon niin!

5. Mikä on tärkein esineesi? Läppäri. Okei on puhelinkin mutta emmä niin paljon sitä käytä vaikka tarvitsen ehkä enemmän kun läppäriä.

6. Uskotko yliluonnolliseen? Miksi, miksi et? Jossain määrin kyllä koska tullut koettua vaikka mitä omituista itsekkin. Kuitenkin vedoten kolmoskysymykseen niin kaikkea ei pystytä vain perustelemaan sillä mitä on itse kokenut koska ihmismieli on tunnetusti aika vinksahtanut, että perus asiatkin saa kummitustarinoiksi jos vähän säväyttää omalla mielikuvituksella ja luulosairaudella.

 7. Mikä on lempi vaateyhdistelmäsi? Mukavat farkkulegginsit ja pitkä neule. Mun työssä ei kovin pitkään jaksa farkkujenkaa olla ja en muutenkaan voi sietää farkkuja niin hieman kalliimmat farkkulegginsit on mun juttu koska niistä ei edes huomaa mitään eroa verraten farkkuihin ellei katso onko vetskaria. Maksan enemmän farkkulegginseistä kuin valtaosa tervejärkisistä maksaa normaaleista farkuista, että kai jotkut muotitieteilijät antaa anteeksi mun syntisen muotimokan.

8. Minkälaiset ovat unelmien hiuksesi? Pitkät ruskeat hiukset, jotka on tuuheat ja kauniilla luonnollisilla kiharoilla. Ei kuitenkaan pörrökiharoilla vaan latvakiharoilla. Tiedätte kyllä mitä tarkoitan! Mutta hei näistä hiuksistakin on tullut aika ihanat koska niitä kantaa Demi. Ei ne muilla näyttäskää hyvältä!

9. Kumpi on mielestäsi hienompi näky, auringonnousu vai auringonlasku? Auringonlasku.

10. Mikä biisi saa mieleesi hyviä muistoja? Täytyy kyllä sanoa ekana mieleen tullut Del 1 al 10  koska siitä tulee mieleen Espanjan reissu kun juoksin monet levykaupat läpi etsien tätä tiettyä levyä jossa tämä kappale oli ja kun löysin levyn niin oli kyse viimeisestä mahdollisesta liikkeestä ja heidän viimeisestä levyhyllystä. Suomeen tullessa iskin levyn auton cd-soittimeen,kuuntelin sitä kovaa, lauloin espanjaa takapenkillä ja muut autossa olevat vaan olivat hiljaa parituntisen kotimatkan sekä ihmettelivät miten vajaa voin olla.

11. Mikä tapahtuma on jolloin tapaa muuttanut sinua? Vaarin itsemurha.


1. Kuinka monta kirjaa olet lukenut elämäsi aikana?
2. Mitä eri kieliä osaat puhua äidinkielesi lisäksi?
3. Oletko eläinystävällinen?
4. Koetko huonoa omatuntoa syödessäsi lihaa?
5. Mitä asioita pelkäät?
6. Koetko olevasi rohkea vai ujo?
7. Parhain ja huonoin piirteesi?
8. Pidätkö suomalaisista elokuvista?
9. Oletko kiinnostunut historiasta?
10. Pelottaako kuolema?
11. Miten vietät joulua?


2 kommenttia :

  1. Haha, toi mun blogger nimi onkin melkoinen hankala sana.. Kiitos kun otit haasteen vastaan, mielenkiintoista oli nimenomaan kuulla vastauksia sulta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tottakai mä otan haasteet vastaan vaikka näitäkin tehnyt monta jo! :) Ja kiva kun ees haastoit. Piristää kummasti kun on jotain oikeesti aihetta kirjotettavaks.

      Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.