tiistai 24. joulukuuta 2013

GUESS WHAT I GOT

Mä en voinut käsittää tänään, että miten ihania lahjoja mä sainkaan. Sain kirjoja, parhaimman hajuveden, kotia varten juttuja, säästörahaa mukavasti sekä ihan uskomattoman korun. Kliseisesti mun otsikkokin liittyy kyseiseen koruun koska oon ollut niin onnellinen sen saamisesta vaikka en ikinä ole sitä toivonut saavani saati edes unelmoinut sen hankkimista. Mä en voi kun kiittää miten ihania läheisiä mulla on ja ihmisiä, jotka kuuntelee salaa mistä mä pidän ja tarkkailee mun innostusreaktioita eri asioiden kohdalla. Hyvänä esimerkkinä oli jäätelökone minkä sain ja siihen liittyvä tarina. Mä kiljahtelin miten kivalta tuo kyseinen jäätelökone näytti Clas Olhsonilla muistaakseni ja en edes kiinnittänyt mun reaktioon mitään erityistä huomiota tai yrittänyt mitenkään vinkkailla, että tämän haluan joululahjaksi. Sama pätee myös noiden kirjojen kanssa. Toisen kirjan tiesin saavani eli Kalle Päätalon Mustan lumen talvi mutta Anna Kareninaa en todellakaan odottanut saavani ja voi taivas miten kiitollinen oon. Nyt on hyvää luettavaa ainakin hetkeksi meinaan Anna Kareninassa on kepeät tuhat sivua tekstiä.

Sain myös Killer Queen hajuveden sekä veljeltäni - oh my god - Guessin rannekorun. Tiesin, että se oli ostanut mulle jotain tosi siistiä koska se ei meinannut pystyä pitään sitä salassa kun kokoajan pyysi, että vaihdetaan jo joululahjoja ennen aattoa. Oli kyllä odottamisen arvosta koska näki kyllä kummankin kasvoista varmasti, että tuli annettua tosi hyvät lahjat toisillemme. Sheikkeri ja jätskikone tulee oleen mulla kovassa käytössä myöskin mutta huh tämä koru tulee oleen mun ranteessa jokaisessa paikassa tästä lähin. Mulla on ihana pikkuveli sekä ihania läheisiä kaiken kurjuudenkin keskellä.

Vaikka itse sain ihania lahjoja niin täytyy kyllä myöntää, että ne reaktiot mitä sain muilta itse ostamista lahjoistani mitä heille annoin - voitti kyllä kaikki onnellisuustilastot tältä päivältä. Toisen onni on niin mahtava asia, että tästä lähin alan antamaan lahjoja muinakin päivinä kun vaan kerran vuodessa. Huomenna toivottavasti näen lisää onnellisia reaktioita kun vien joululahjoja toisen perheeni luo. Joulusta tulee vielä varmasti siis paljon materiaalia.

Nyt jatkuu jouluelokuvien katselu koska mikään ei voita kunnon Disneyn joululeffoja ja sitä faktaa, että huomenna on uusi jouluaatto itsellä. Ihanaa illanjatkoa!

4 kommenttia :

 1. Ooo, oot saanut ihan sairaan kivoja lahjoja! :D Lapsena sitä ei ehkä osannut arvostaa esimerkiks kirjoja, mutta nyt ne on mitä parhain lahjaidea. Mullakin ois tossa kolme kirjaa odottamassa lukijaansa ^_^
  Itekin vallan yllätyin miten paljon ja miten mun tyylisiä lahjoja mä sainkaan. Blenderi on yks, joka jäi uupumaan (jota en myöskään kyllä toivonut), joten sen haen itselleni lahjana multa mulle. Ajattelin myös tehdä tän kaltaisen postauksen kurhan kerkiän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kanssa kyllä ihan hirmusesti näistä. ♥ Niinpä! Lapsena pehmeet lahjatkin oli aina niitä "ei haluttuja" ja nyt vanhempana niitäkin haluaa jo enemmän kun osaa jopa toivoa niitä villasukkia. :D Oi vitsi ja toi kirjajuttu on ihan totta. Kirjat on ihan parasta heti leffojen jälkeen.

   Mä meen kyllä heti lukaseen sen postauksen kun julkaset. Musta on kiva nähdä mitä kivoja juttuja muutkin on saanu! Terveisin, ikuinen lapsi.

   Poista
 2. Oi mäkin sain blenderin, jeii! Nyt voin tehdä paaaaljon smoothieita, heheh :-) ♥ Kivoja lahjoja oot saanut!

  Tosi kiva tää sun blogi muutenkin, tykkään tästä ulkoasusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nam. ♥ Kesällä blenderi varmaan superkovassa käytössä. :D Kiitoksia myöskin!

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.