perjantai 13. heinäkuuta 2012

The Other Side Of Me

Demi Lovato - Two Worlds Collide


Heli Kajo - Jos mä kuolen nuorena

Mua pidetään blogin pohjalta aika iloisena jopa hemmoteltuna ihmisenä, joka ei oo elämässään kokenut mitään haastavaa tai ajatukset pyörii huulipunien ja kynsilakkojen maailmassa. Kohta nähdään kenen mielipiteet muuttuu.

Alhaalla on kymmenen pientä faktaa musta, mitä ihan kaikki ei tiedäkkään. Musta lukijoiden on oikeutettua tietää vähän bloginkirjottajasta faktoja ettei kaikki piiloudu pinnallisuuden taakse, mitä mäkin paljon käsittelen blogissa. Toivottavasti tää motivoi toisiakin bloggareita vähän avautuun ittestään, jos ei halua tulla ymmärretyks väärin :)


1. Oon aina toivonut että oisin uskonnollisesta perheestä. Oon aina halunnut kovaa kuria, tiukkoja sääntöjä ja armotonta kasvatusta. Haluaisin syyn sille, miks oon tällanen mutta ilman uskonnollista perhettä, en pysty tässä maassa moniakaan mun piirteitä perusteleen tai antaa pohjaa, ilman että joku pyörittelisi silmiä. Rankkaa olla suomalaisesta perheestä, kun oma mieli ja arvomaailma on lähinnä jossain toisella puolella maailmaa, jossa uskonnot ja moraalikasvatus on korkeempaa kun täällä. Jännintä tässä on se, että en usko jumalaan.

2. Haluisin rikostutkijaksi ylikaiken. Rakastan lukea rikosraportteja, romaaneja, tarinoita, tutkielmia ja vaikka runoja sekä rakastan katsoa rikosdokumentteja, aidoista rikoksista sekä omassa mielessä miettiä motiiveja, syitä ja seurauksia sekä hakata nyrkkiä seinään kun tajuan asioita, mitä välttämättä oikeat rikostutkijat ei näytä tajuavan. Mutta tää toive ei tuu koskaan toteutumaan, koska en pysty katsomaan kuolleita ihmisiä ilman tunnemyrskyjä tai pystyisi käsittelemään kuolleen lapsen tai nuoren kuolemaa.

3. Vihaan suomalaisuutta. Koen oloni erittäin huonoks tässä maassa, koska en sopeudu tänne. Ihmiset täällä on ihan eri maailmasta kun mä, en pysty tuomaan omia ajatuksiani esille koska muut ei pysty käsittään tai samaistuun. Vihaan sitä kun meidän kansaa ylistetään ja nostetaan, nostetaan ja vielä kerran nostetaan yli muiden kansojen vaikka todellisuudessa tässä maassa on asiat hyvin huonosti, oli kyse kasvatuksesta, alkoholinkäytöstä tai käyttäytymisestä. Surullista vihata omaa kansalaisuutta, koska rakastan ylikaiken Suomea muuten sekä oon kiitollinen niille ihmisille jotka teki meistä itsenäisen kansan.4. 98% päivästä murehdin omaa ulkonäköäni. Vihaan kirjaimellisesti sitä miltä näytän ja vertailen jatkuvasti itseäni muihin. Vihaan omaa ulkoista olemustani, mutta rakastan ylikaiken mun sisäistä olemusta, joten se on erittäin ristiriitaista koska hoen sisälläni sitä, miten rakastan itteeni mutta kun katon peiliin, niin edes mun järjenhippuset ei riitä yhistään aivoissa sanoja rakastan itteeni myös ulkoisesti. Huippua tässä on se, että hoen kaikille mulle miten kauniita ja itsevarmoja ne on, kun oppii rakastaan itseään sellaisina mitä ne on.

5. Oon kiinnostunut politiikasta. Haluisin selittää kaikkee poliitikasta jatkuvasti, mutta tiedän ettei ketään kiinnosta tai jos kiinnostaa, niin ainakin kyseinen henkilö kannattaa eri puolluetta. Rakastan ylikaiken Norjan poliittista kansaa ja sitä miten nuoret on niin motivoituneita ja intohimosia johtaan omaa maataan sekä omistaa niin ihailtavia mielipiteitä.

6. En pysty ilmaisemaan mielipiteitäni tuntemattomien ihmisten seurassa tai vaikka kyseessä olisi uusia tuttavia. Jos joutuisin tilanteeseen missä ihmiset tarjoaa mulle jonkun eläimen sisäelintä tai yleisesti ottaen ruokaa mitä en pysty syömään ilman oksennusrefleksiä, niin syön sen silti ja vielä hymyillen sekä väitän jälkeenpäin miten hyvää ruoka oli. Vihaan sitä kun koen tukehtuvani omiin ajatuksiini, mutta silti en voi sanoa niitä koska pelkään että loukkaan toisten tunteita. Tämän takia yleinsä olen hiljaa.7. Mä vihaan naisia jotka pukeutuu paljastavasti. Kaikessa karuudessaan, kyllä. Mä vihaan sellaista. Vaatetta päälle tai jos on ihan pakko olla vähissä vaatteissa, niin asettais ees ne rätit oikeisiin kohtiin ettei tarvi kadulla kävellessä kattella lintuja kun jos silmät osuu kyseisiin yksilöihi, nousee niin korkee myötähäpee että tekis mieli kiljua. Turha tulla valittaan jos aikuiset miehet kuolaa silmillään tanssitunneilla tai kadulla, kun nykyään nuoret likat mutta miksei myös vanhemmatkin naiset tuppaa pukeutua niin tyrkyttävästi että eihän siitä nyt miehet pysy housuissaan.

8. En käy elokuvissa useestikkaan toisten ihmisen kanssa, koska vihaan sitä kun pitää selittää toiselle mikä elokuvan tarkotus tai juoni oli, koska mun kaveripiiriä ei valitettavasti oo siunattu kovin kirkkailla aivonystyröillä vaikka rakkaita ovatkin. Mieluummin katon elokuvat yksin ja nautin niiden sisällöstä ilman että joku kuiskii vieressä mikä tää juttu nyt oli?.. rar!

9. Kun mun lähipiirissä tapahtuu jotain ikävää, esimerkiksi kuolema niin syytän siitä automaattisesti itseäni vaikka en olisi mitenkään osallisena ollut mihinkään. Oon äärimmäisen empaattinen ihminen, ehkä jokseenkin ylitunteellinen ja saatan itkeä viikkotolkulla jotain asiaa mitä muut itkee päivän ja pystyy potkaseen nurkkaan seuraavana päivänä. Mulle tapahtuu harmillisen paljon ikäviä asioita, niin itkeminen on mulle sellanen taito missä kukaan mua ei päihitä. Hei ei ees jotain positiivista.

10. En pidä pinnallisuudesta tai siitä, että tavara ja raha laitetaan ihmisten edelle, mutta jos mulle joku tarjois loppuelämäks sellasta mahdollisuutta että ei tarvis tehdä töitä ja saisin elää ihan miten haluisin, niin tarttuisin siihen mahdollisuuteen ilman mitään epäillystä. En haluis ees tehdä töitä oikeesti, vaikka rakastan mun alaa sekä sitä että voin auttaa toisia, mutta mieluummin haluisin tehdä sen niin, että mun ei tarvis joka aamu herätä klo 6 pakkopullana, vaan haluisin tehdä sitä sillon kun oon eka laittanut omat asiat kuntoon ja oon nukkunut hyvät yöunet. Koska on yks elämä, niin miksei jossain asiassa voisi olla itsekäs ja ajatella omia tarpeita ekaksi. Elämä ei oo työtä varten, right?

2 kommenttia :

 1. Toi ihmisten kauhee pukeutuminen... Tiiän just mitä tarkotat. Mua nii nolottaa melki kävellä mun yhden kaverin kans kaupungilla ku se vetää topin nii alas et vako paistaa nii selvästi ku voi ja rintsikat näkyy alta. Ja tota ns. hutsumaisuutta korostaa viel sen käytös ja puhetyyli. Huomannu kuinka ihmiset muuttuu ku on alkanu juomaan liikaa ja aattelee saavansa sillä jotain huomiota...

  http://me-morethanmusic.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi on kyllä niin totta! En tajua mikä villitys siittä on tullu, et haluu näyttää halvalta :o on se aika naurettavaa jos huomioo pitää hakee jollai herutuksilla.

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.