lauantai 14. heinäkuuta 2012

Should've let that red scarf fly away

Zac Brown Band - The Wind

Aurinko on löytäny taas tiensä tänne. Kunnon piristysruiske tosiaan kun vedestä lilluva terassi kuivu alle puolessa tunnissa helottavassa auringossa. Tää on sitä kesää! Harmi vaan kun kohta on jo heinäkuukin ohi, plah. Pitää nauttia näistä pienistäkin aurinkoisista päivistä.

Tänään oon siis urakalla nauttinu ja tapellu meiän saunan kanssa. Mä sitten vihaan ylikaiken sitä, kun mut laitetaan tekee asioita mitä en todellakaan osaa eikä tällä kertaa myöskään mitkään muutkaan asiat suostunu auttaan mua siinä, kuten puut ei suostunut syttyyn kun vasta puolentoista tunnin tappelun jälkeen. Pari palovammaa ja rikkinäisii sytkäreitä lukuunottamatta, hermojen kireystila on vähentyny ja voin tänään ylpeenä mennä saunaan minkä ihan ite lämmitin ja kannoin puut sisälle. Alkeiselämä ♥ No ei vaiskaan. Kai munkin perikaupunkilaistytön on opittava tollasia selviytymis juttuja, mutta never again.

Sain tänään kamerankin taas käyttöön ja kieltämättä aika kova ikävä iski päivän eronkin jälkeen. Ens viikolla kuvaan aivan älyttömästi kyllä juttuja, kun sen jälkeen porukka alkaa jäämään kesälomalle niin kamera kiertää myös muiden matkassa sitten. Tänään vielä ajattelin tehdä jotain hyvää ruokaa ja kattella pari leffaa, niin ja jos jaksaa niin taidan käydä järvellä vielä illemmalla jos jonkun saan turvakseni, kun en haluu mennä metsässä yksin. Mä ja mun käärmepelko. Mutta nyt ihanaa lauantaita kaikille ja muistakaa nauttia! :)

2 kommenttia :

  1. Upee blogi, jään lukijaksi!:--)

    www.jenna-becauseofyou.blogspot.com

    VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.