maanantai 18. maaliskuuta 2013

OPISKELU RIKASTAA

Otsikkoon viitaten siis oon laittamassa mun kaikki (paitsi lääkehoitokirjat) hoitokirjat myyntiin ja varmaan vien suoraan Jämerään. Tamperelaiset saa kyllä ehdottaa muitakin koulukirjakauppoi mitkä maksais hyvin noin 3 vuoden vanhoista kirjoista.

Tänään on kai maanantai, joten viikko alko nyt ja kovaa vauhtia edetään taas kun kello on puoli seittemän ja en oo tänään kerenny ees kun kaupassa käymään hakemassa jädee ja nyt istun tässä kirjottamassa tätä. Oon ihan täpinöissäni viikonlopun viron reissusta, että mua ei ees tänään ärsyttäny herätä töihin! Se on jotain niiiin maksimaalisen harvinaista multa vaikka työtä rakastankin, niin harvemmin mä hyvällä tuulella lähen tosta ulko-ovesta. Joten jee, huomenna jo tiistai.

Tänään on myös viimenen päivä linkittää blogei tainno oikeestaan pari viimestä tuntii, koska alan tekee salkkarien jälkeen noita ''lemppari blogien'' kollaaseja ja niistä on jo muistaakseni kymmenen valittu, että viellä kyllä mahtuu jos jollain on blogia tarjolla. Oon niin rakastunu muutamiin blogeihin, että oon jääny jumittaan niihin moniks tunneiks ja unohtanu, että pitää lukee lukuisia blogeja :D Niistä tulee kyllä sitten erityismaininnat!

Ajattelin muuten kysyy, että haluisitteko jos tekisin siitä tallinnapäivästä sellasen ''my dayn'' kuvina, joka lähtis siis ihan meiän klo 4 herätyksestä ja päättyis siihen kun ollaan kotona? :)

8 kommenttia :

 1. Joo Tallinna päivästä olisi mukava nähdä KAIKKI. Hehee. :)
  Oon pitänyt Viroa mun mielikuvissa aina tosi rohtuneena ja "rumana" kaupunkina. Kaverin käytyä kyseisessä paikassa käsitykseni muuttui ja mielenkiinnolla haluaisin itsekin joskus käydä siellä, joten esimakua saa kyllä antaa kuvien avulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonii jee joku kiinnostunut! :p Ja joo, vähän samoja fiiliksiähän se mussakin herättää mut on se vaan kaunis kaupunki ja varsinkin kesällä ihana paikka shoppailla. Toivottavasti siinä postauksessa sit välittyy parhaat puolet kyseisestä paikasta.

   Poista
 2. hyvä idea! sun my day oli kiva silloin aikasemminkin tallinna postauksessa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. :) Muistelinkin että oisin tehnyt jonkun sen tyyppisen sillonkin.

   Poista
 3. Onpa mukavan oloinen blogi, jään ehdottomasti seurailemaan! :-)

  Käy ihmeessä kurkkaamassa mun blogia ja liitypä, jos nappaa.

  http://kaikkiaskeleet.blogspot.fi/

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.