sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

ONLY MISS THE SUN WHEN IT STARTS TO SNOW

Justin Timberlake - Pusher Love Girl
Mun lomapäivät näyttää pitkälti ylläolevalta. Retrokarkkien syömisestä leffojen katseluun on mun loma menny ja se on ihan parasta. Oon myös järkkäilly mun lehtikokoelmaa oikeen urakalla ja miettinyt kovasti, että pitäskö avata blogikirppis tai edes jonkinlainen vastaava, mutta sitten herää kysymys että miten käytännössä se toimisi helpoiten, kun mulla ei noita tyhjiä laatikoita tai jokapäiväistä mahdollisuutta oo postissa käydä, varsinkaan autolla kun sinne sitä matkaa kuitenkin on lukuisia kilometrejä. Nooo täytyy katsoo keksinkö jotain vai pitääkö vaan säilöö noita muutamia korkkareita ja turhia juttuja huoneen nurkissa, kun ei normikirppareillakaan ne mummot mitään mun kiilakoroilla tee, nii ei ne sieltä myyntiin mee vaikka siinä olis vaan parin euron hintalappu.

Edelleen oon myös ihan pää tyhjänä koskien postausideoita vaikka muutamaa voisinkin kehitellä niin aina tulee mutkia matkaan, kuten kaikissa mun asioissa. Eikai sitä nyt tarvikkaan murehtia tätä blogia yhtään sen enempää kun muutkaan ihmiset. Mä kun en tänne korpeen saa mitään erikoista kuvattavaa. Kesää odotelles ja mahdollisuuksia liikkua pitkin kyliä, miettimättä että kuoleeko tonne erämaahan. Just kidding.

Passenger - Let Her Go

Leffasuosituksia jos on tylsää lomalla (nämä löytyy ainakin netflixistä!)

Flipped Nostalgiaa huokuva elokuva kertoo herkästi ensirakkaudesta. Toisluokkalainen Juli ihastuu päätäpahkaa naapuriin muuttaneeseen Bryceen, mutta tunne ei ole molemminpuolinen. 

Dark Shadows Dark Shadows on Tim Burtonin vampyyrifantasiadraama, jossa Johnny Deppin esittämä Barnabas Collins on vuonna 1772 menestynyt liike- ja naistenmies, kunnes tekee elämänsä virheen särkiessään väärän naisen sydämen. 

Due Date Laskettu Aika kertoo kahdesta erilaisesta miehestä, joilla on molemmilla tarve päästä Los Angelesiin. Toinen synnyttävän vaimon takia ja toinen matkalla Hollywoodiin näyttelijänura silmissään.

Yölento Lisa Reisert (McAdams) on lennolla Dallasista Miamiin. Hänen vieressään istuu mukavanoloinen Jackson Rippner (Murphy). Mutta Jackie-boy ei olekaan niin mukava kuin luulisi. Hän tarvitsee Lisan apua erään poliitikon hengiltä ottamiseen.


Ps. Aivan ihanaa kun teitä uusia lukijoita on tullu niin bloggerin kun bloglovinin kautta! Ootte mahtavia. ♥

8 kommenttia :

 1. hei sulla on tosi kiva blogi, mäkin ooon vasta alottanut, käy katteleen munkin blogia! ;) ps. pieni mainostus ei haittaa :) http://beyourself-reetta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh tota kiitos, en kyllä pidä ees tämmösestä mainonnasta hirveesti. :) Kaippa sitä vois käydä vilkaseen. Mä en tie luulitko että mun blogi on uus kun noin kommentoit, mutta joo ei oo uus mulla. :)

   Poista
 2. noita tuttipullokarkkei syötii aina lapsena!!! mistä löysit noita? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öööööö niin mikä hiton k-market?:DDDD Ei sellasta oo ees olemassa vai ootko jostain landelta?

   Poista
  2. Ootko tosissas? K-market ketju tarkoittaa esimerkiksi Citymarkettii. Kai niitä sitten vaan on LANDEILLA.

   Poista
  3. ei hitsiläinen tota toista anoo! :D mutta kiitos, pakko käydä ettimässä noita kanssa :)

   Poista
  4. Joo, nää jotkut yksilöt on kyllä loistavia. :D

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.