maanantai 18. maaliskuuta 2013

INSPIROIVIMMAT BLOGIT

Blogeihin pääsette kyseistä kollaasia klikkaamalla!
tää tuli ripeesti, mutta mitä tätä luonnoksena pitämään.

Yksi täydellisimmistä blogeista mitä oon koskaan lukenut. Upeita, tunnelmallisia ja no.. täydellisiä kuvia. Ihana tyttö pitää blogia, tyttö jolla on asennetta isolla a:lla ja kykyä tuoda omia kuvaustaitojaan selkeesti esille pelkästään jo blogin kautta. Tää on ehkä inspiroivin blogi ikinä, koska itekkin haluan kehittyä valokuvauksessa tälle tasolle. Tässä on mun mielestä blogi, joka lyö viiskyt kertaa kovempaa kaikki uinot, ainot, einot ja öinöt. Tässä blogissa on persoonaa, taitoo, panostusta ja ei muuten oo mitään mainostussontaa mitä uskois.

Harvoin tulee kohdattua poikien blogeja tässä järkyttävän suuressa blogimaailmassa mutta kyllä nää on vaan pelkästään jo sen sukupuolen takia niin ihana piristysruiske ja tässä blogissa kyseinen poika nimeltään Eetu, on todella lahjakas myös kuvaamaan sekä tuomaan omaa elämäänsä kuvien kautta esiin. Tää poika muuten harrastaa voimisteluu, että on kyllä todella mielenkiintonen ihminen kyseessä eikä oo mikään tietokonetta yötäpäivää rämpyttävä Jonne joka nyt ajankuluks kuvaa siskonsa meikkejä tai naapurin kissaa.

Kuvankaunis bloggaaja, ihania tyttömäisiä kuvia, ihana tyyli ja kirjotustyyliin on helppo samaistua, joten sitä on tosi mukava lukee. Blogissa uintikuvat herätti erityisen kiinnostuksen jo pelkästään sen takia, että mulla on kilpauimaritausta niin tää blogi on tosi mielenkiintonen jo sen saralta vaikka kilpauintia en varsinaisesti tuolta oo vielä bongannut!

Ihania kuvia! Se tuli ekana mieleen kun avasin blogin ja ei se kyllä muuttunut yhtään selailunkaan jälkeen. Musta on ihanaa, että jotkut jaksaa myös panostaa kuviinsa aina eikä vaan kerran kuukaudessa ja tässä on blogi, jossa ei oo ylitärähtäneitä kuvia tai pelkästään Iphone kollaaseja. Miten tällä blogilla voi olla ees alle 200 lukijaa? Oikeesti! Miksei tälläsiä blogeja lueta hirveellä hehkutuksella!

Tunnelma välittyy tästä blogista niiiiin hyvin, että kadehdin. Saara on tyttö nimeltään joka tätä blogia pitää ja voinen sanoo, etten heti uskonut. Kuka 15-vuotias osaa kuvata noin kauniita kuvia ja vielä välittää niiden kautta tunnelmaa? Tykkään, tykkään ja tykkään! Saaran hymy myös on ihana, joka saa mutkin hymyileen. ♥

Juuri kun äsken ylistin 15-vuotiasta bloggaaja, niin tässä tuleekin lähes kaksi samanikäistä tyttöstä jotka bloggaa ihanista ja tyttömäisistä asioista, asuista ja muutenkin elämästään. Ilona ja Jasmin on kummatkin todella kauniita nuoria naisia ja tyylit on mitä ihanempia sekä tietenkin kuvat, joita he julkasee blogiin. Tälläkin blogilla todella vähän lukijoita verrattuna siihen millaista sisältöä blogissa on, että hiphop kaikki nyt liittymään lukijoiksi!

Ihanaihanaihanihanananana koira! Ihana ja ihana. ♥ En kestä, sillä se oli eka asia joka kiinnitti blogissa huomion sekä tietenkin Emman räikeet punaiset hiukset, jotka myöskin on ihanat. Kaikki on nyt niin ihanaa tässäkin blogissa! Isoja ja laadukkaita kuvia blogi täynnä ja tykkään erityisesti Emman kirjotustyylistä. Blogi jota kyllä tykkää lukee ihan joka mielentilassa.

WeHeartIt tuli ensimmäisenä mieleen kun avasin blogin. Kuvat on just sellasia mitä mä lovetan kyseisellä sivulla. Raikkaita, tyttömäisiä, laadukkaita ja kaikenlisäks ihania (joojoo) kuvia. Julia on 15-vuotias (joo, teitä onkin aika paljon jotka osaatte kuvata!) tyttö. josta kuvittelis hyvällä tavalla jopa yli 20-vuotiasta neitosta. Kaunis kun mikä ja herttaisen olonen tyttö. 

Kyseisen blogin kirjottaja on VIISITOISTA (ei oo todellista tytöt) ja nimeltään Tiiu. Tiiualla on kaksiväriset hiukset, jotka muistuttaa mua yhdestä mun kaverista ja se tuo oman lisämakunsa blogin lukemiseen kun välillä havahdun miettiin, että kenes blogi tää olikaan. Todella kivoja kuvia blogi täynnä ja varsinkin Tallinnakuvat potkii mun Tallinnareissun kuumetta aika korkeisiin lukemiin. Blogissa muute Tiiu esittelee ihania vaatteita jotka on just mun tyylisiä. Suosittelen lukemaan tätäkin!

Nämä siis erottuivat kaikista linkatuista eniten, mutta suosittelen silti lukemaan niitäkin jotka jäivät blogi linkkaus postaukseen kommentteihin, sillä niin monia ei voi valitettavasti kaikki erikseen esitellä ja tuoda esille tässä vaikka sitä haluaisinkin. Eli kiiiiitos paljon kaikille jotka linkkasitte, oottet ihania ja varmasti luen teiän kaikkien blogeja! ♥ Esimerkkinä tässä ja tässä on vierailun arvoset blogitt, joten tämäkin todistaa että linkauksissa on paljon näidenkin lisäksi lukemisen arvoisia blogeja. :)

17 kommenttia :

 1. Apua, menin ihan sanattomaks! Kiiitos ihan hirveesti, oot ihana! :')

  VastaaPoista
 2. Oivoi alko melkein itkettää kun kirjotit niin kauniisti mun blogista. Kiitos tosi paljon!

  VastaaPoista
 3. Oon kyllä niin samaa mieltä tosta Millan blogista :) Yksi parhaimmista mitä oon koskaan lukenut! :)

  VastaaPoista
 4. Oii kiitos paljon paljon! :---)

  VastaaPoista
 5. kiitos kauheesti! mutta harrastan tällä hetkellä vain kilpacheerleadingiä enkä telinevoikkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä en ite oikee erota niistä mitään, mutta samaa tarkotin! ;) haha

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.