lauantai 27. huhtikuuta 2013

KIRJOITUSSUONI TILTISSÄ

Tilasin netistä kameraan kaukolaukasimen, jota en osaa ees käynnistää. Oh my god miten ärsyttävää. Osaisko joku auttaa miten hemmetissä tämän tuotteen saa toimimaan. Oon ikuisesti kiitollinen sille, joka valasee miten toi käynnistyy ilman ohjeita. Damn.

Ostin solmukorvikset vihdoinkin kun hukkasin mun alkuperäset jonnekkin ja nää on ihan mun lemppareita. (makso hyi 7 euroo!) Ostin myös tollasia palleropompuloita (1,95e/kpl), jotka näyttää ihanilta mun tummissa hiuksissa. Pakko kahmia tämmösiä lisää, eikä revi yhtään hiuksia irti vaikka niin kuvittelinkin. 
Ostin meikkaukseen kunnon peilin seittemällä eurolla, oikeesti? Ihan älyttömän hyvä. Toinen puoli on zoomi ja toinen normaali. Tykkään tästä niin paljon, koska toi Ikean peruspöytäpeili on niin jotenkin jäykkä niin se ei käänny ees mitenkään ja koska oon lyhyt niin on aika vaikeeta korkeen lipaston päällä meikata, jos peili ei käänny yhtään alaspäin. :D
Ei oo taaskaan kirjotussuoni sykkiny tässä kuluvalla viikolla. Ei kyllä mitään oo tapahtunukkaa, paitsi että vika harjottelu on suoritettu, mitä nyt enään kaks päivää ja sitten oon valmis hoitaja. Loistavuutta! Meni niin nopeesti tää loppusuora, että harmittaa ihan .

Käytiin eilen Ideaparkissa vähän pyörimässä ja löyty muutamia etsimii juttui, kuten 200 denin mustat legginsit, jotka oli myös heti mun ensimmäiset yksilöt mun koko elämän aikana. Tuntuu aika.. makkarankuorilta, mut kai nää nyt kotona menee. Ostin myös kauhuleffan, palleropompuloita, balleriinat, meikkipeilin, neontopin, uuden hiusdonitsin ja jotain tommosii minijuttuja mistä pari kuvasinkin tähän. Oon nykyään huono kiinnostuu shoppailusta, ei vaa nappaa pyörii siellä kaupassa niinkun monet muut. Mä vaa meen hyllyt läpi ja en ees kokeile mitään. Ei jaksa. Toisaalta tiedän kokoni niin hyvin, että tiedän mikä mulle varmasti sopii.

Pitäiskö mun tehdä uus music of my life postaus vai onko teillä parempia ehdotuksia? Olis kiva tehdä jotain tarkotuksellistakin aihetta tänne, eikä vaan tälläsiä tylsiä ''mitä minulle kuuluu'' postauksia, kun mulle ei kuulu mitään juuri nyt. :D Ehdotella saa! Musiikkipostausta vois myös tehdä, mutta music of my life, on tietenkin sitä kumpaakin eli: musiikkia ja kirjotusta.

4 kommenttia :

 1. tossa kaukolaukaisemisessa riittää vaan kun säädät kameran asetuksista "10 sec-ajastus/kaukolaukaus" kohdan, eli "kertakuvauksen" tilalle :-) sitte pitäis toimii

  VastaaPoista
 2. TEE MUSIC OF MY LIFEEN JATKOO!!! :) PARAS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww! Vois kyllä :) Se on kivaa vaikka tosin aikaa vievää!

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.