maanantai 22. huhtikuuta 2013

TÖYHTÖHYYPPÄISTÄ MAANANTAITA!Krampit, huonovointisuus ja maanantai ei ole hyvä yhdistelmä. Kotipäivästä tuli marsupäivä ja sehän tarkottaa, kuvia Nannasta! Alkaako jo ärsyttää? Kohta pääsette nauttiin Nellan kuvista kun se kasvaa siihen kokoon, että se pysyy ees sekunnin paikallaan. Tänään siis Nannankaa pariin otteeseen käytiin takapihalla vähän korkkaamassa uutta/vanhaa nurmikkoo ja nautittiin auringosta. Kovasti ois ruoho maistunu, mut emmä sitä siellä kauaa antanu kirmailla kun kuitenkin huhtikuu viellä.

Jyrsijöiden omistajat huomio! Kuinka moni ulkoiluttaa nyt jo pitempi aikasesti pupuja, marsuja ja muita vastaavia pikku söpöläisiä? Eikö viellä oo aikas aikasta siihen, meinaan huomasin yks päivä yhen naisen viemässä pupuu ulkona ja se oli viellä kylmemmällä säällä kun nyt. Hullua musta.

Tänään rustaan viellä hitusen portflioo kasaan ja arvostelut loppuun, niin oon valmis kouluhommista. Mahtavuutta. Pitäis keksiä jotain kivoja suunnitelmia nyt loppuviikolle, kun loppuviikko onkin aika rento kun mitään velvotteita ei enään oo. Onko ideoita? Hyviä leffoja pyörimäs tai muuta vastaavaa?    Kysymyspostaukseen taidan vastaillakkin jo tänään, niin postailen huomenissa sen ehkä, että saa niitä kysymyksiä viellä laittaa tänne jos huvittanee! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.