sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

MAALISKUUN LEMPPARIT

Hitusen myöhässä, mutta parempi nyt kun ei milloinkaan. Pahoittelen kuvan huonolaatuisuutta, mutta se on otettu ripeesti omassa huoneessani (valaistus tunnetusti huono), niin ei siinä ainakaan kuvaustaidot pääse vaikuttamaan ketään.

1. Lauren Conrad, Beauty
» Mahtava kauneutta käsittelevä oopus. Tykkään lukee tätä englanniksi, koska se antaa oikeat nimet kaikille tekniikoille ja tuotteille, mitä en ymmärtäisiä suomenkielisestä versiosta yhdistää oikeaan. Rakastan tän kirjan vinkkejä ja sitä, miten voi samaistua Laureniin. Hintaa en tarkasti tiedä, kun sain joululahjaksi mutta uskoisin olevan jotain 20-30 euron luokkaa.

2. Dove, Visible Effects käsivoide
» Ihanan kevyt, hyväntuoksuinen ja nopeasti kuivuva käsirasva, joka on todella hyvä omassa työssäni, missä käsiä pitää rasvata muttei kuitenkaan jäädä kuivattelemaan minuuttien ajaksi. Kosteuttaa käsiä niin hyvin, että harva käsirasva kykenee samoihin tuloksiin. Kevään tullessa otan yleensä aina tän rasvan käyttöön sen keveyden ja raikkauden takia. Hintaa tällä on noin 3-5 euroa.

♥ 3. Neutrogena, Visibly Clear, Pink Grapefuit Scrub
» Paras ihojen puhdistukseen käyttämäni kuorintavoide, joka on samaan aikaan hyväntuoksuinen, hellä iholle sekä todella puhdistava. Oon käyttänyt tämän kohta loppuun ja aion todellakin ostaa uuden, vaikka hintaa onkin aika paljon markettituotteeksi, mikä tosin ei ole uutta Suomessa, mutta hintaa on 8-10 euroa.

♥ 4. Bio-Oil
» Tarvitseeko tätä edes perustella? Ehdottomasti parasta öljyä ihonhoitoon mitä voi saada edullisesti. Käytän tätä niin leikkausarpiin, yleisesti arpiin, ihon värierojen tasoitukseen ja öisin kosteutusvoiteen sijasta. Aivan mahtava ja riittoisa pienenäkin pullona. Hintaa on 10-13 euroa.

♥ 5. Maybelline New York, Color tattoo 24hr
» Harvoin käytän muita kun puuterisia luomivärejä, mutta tämä on kyllä tosi mieluisaksi osottautunut. Tykkään pitää tätä joko luomivärin alla tavallaan pohjustamassa tai pelkästään näin. Kesällä varmasti tosi hyvä luomille, jos ei halua pakkelitunnetta, mitä normaaleista luomiväreistä saa helposti. Maksoin tästä Virossa hieman päälle 5 euroa muistaakseni, mutta Suomessa taitaa olla kaksin tai kolmin kertaisesti kalliimpi. Sävy on 64 Pink Gold.

♥ 6. Maybelline New York, Dream Matte Mousse
» Tämä on pyöriny vaikka kuinka kauan kuvioissa ja vasta nyt ite oon tätä vasta tän vuoden puolella päässyt kokeilemaan, kun ostin tämän Virosta edulliseen hintaan. Ehdottomasti nopein ja kivoin tapa saada meikkivoide naamaan, koska oon oppinu vihaan normaaleja nestemäisiä meikkivoideita, niiden sottaisuuden takia ja alkanut pitämään enemmän mousseista, niin tämä on kyllä tosi hyvä. Ehkä hieman pakkelinen lopputulos jos vahingossa laittaa puuteria viellä päälle. Hintaa Suomessa taitaa olla 13-15 euroa. Mun sävy on 010 Ivory.

♥ 7. Maybelline New York, One by One ripsiväri
» Tykkään ensinnäkin näistä Maybellinen ripsareista, koska ne on piristysruiskeita jo ulkomuodon takia ja monesti jopa ihan tuotteenkin puolesta. Tää on ehdottomasti paras ripsari kyseiseltä merkiltä, mitä oon tähän mennessä kokeillu. Pidentää, kuivuu nopeesti ja ei paakkuunnu. Kaikki ne mitä mä tarvitsen. Love this. Hintaa on noin 11-14 euroa.

♥ 8. Mavala, Top coat fixator
» Eli perus päällyslakka. Ei mitään ihmeellistä. Lempparina koska on ainut päällyslakka tällä hetkellä, kuivuu nopeasti ja edullinen. Tekee muuten kynsilakkojen ulkonäöstä upeemman kun laittaa päälle! Oon ihan unohtanut mitä tärkee päällyslakka on. Hintaa on 3-5 euroa.

♥ 9. Avon, Planet Spa, Kaviaari silmänympärysgeeli
» Tuotteen esittelyn mukan ylellinen tuote ja niin on. Paras silmänympärysgeeli/voide mitä oon käyttänyt ja oon ollut kyllä tosi tyytyväinen. Tekee heti kiinteemmän ja sileemmän oloisen ihon ja raikastaa katsetta. Hintaa en muista, mutta on hieman tyyriimpi verrattuna perus Avonin tuotteisiin. Olisikohan yli 10 euroa kuitenkin. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.