perjantai 5. huhtikuuta 2013

AND JESUS AINT COMIN'

Kaci Brown - Cadillac Hotel 


Hej muruset! Oon ollu tosi väsyny ja kiireine tässä viikon aikana, niin tosiaan ei oo tullu kuvailtua saati postailtua pahemmin blogiin mutta nyt pyrin vähän panostaan viikonloppuna kun ei oo mitään pakottavaa tarvetta tehdä mitään. Nyt on varmistunu sekin, että tosiaan valmistun tässä kuussa sitten lopulla ja töitä on tarjolla sitten jatkolle, että huh.. yks murheen sirpale haudottu. Nyt on tuhat vielä hautomatta, kun pitäs alkaa todellakin miettiin sitä elämää eteenpäin että mitä teen, missä teen ja millon teen. Mutta nyt ei oo sen aika vaan nyt on perperperjantai ja vapaa-ilta kotona kotiteatterin, leffojen ja herkkujen parissa. ♥

Ei mulla oo mitään sen kummempaa, kun että IHANAA kun lumet on alkanu sulaa ja asfalttia on alkanu näkyyn, aurinko paistaa ja vesilammikoita ihan hirveesti teiden reunalla. Rakastan tätä vuodenaikaa niin hirveesti, täydellistä. Ihanaa viikonlopun alkua siis kaikille!

Huomenna mahdollisesti kuvaan maaliskuun lemppareita, kun niitä on keräytyny hirvee kasa ja ois kiva niistä tehä postausta kun tein helmikuunkin jutskista. Onko hyvä idea vai eikö kiinnosta?

6 kommenttia :

 1. Sulla on ihanat huulet:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooooi :D En ny tiedä onko ne ihanat mut kiitos!

   Poista
 2. joo tee maaliskuun lempparijutuista postaus!! ^^ ja nom muumitee ja ja ja jotenkin tosi kaunis toi 2 kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeah! Yks kiinnostunu ainaki :D Joo ja muumiteet on ihanii, varsinkin toi muffinsin makunen. ♥ Ja kiitos kaunis!

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.