tiistai 25. maaliskuuta 2014

ENSIMMÄINEN SOHVANI


Mä tein tänään yhden isoimmista huonekaluihin liittyvistä hankinnoistani mitä asuntoon tulee ja se oli aika selvästi sohva. Ostin sohvan lisäksi kyllä myöskin jenkkisängyn mutta päätin olla kuvaamatta sitä Askossa, että en ihan sekopäisen leimaa sais. Sohvaa kun tehdään se kolmisen viikkoa niin en pääsisi tätä kuvaamaan yhtä nopeesti kun sänkyä omassa kodissani, joten ehkä tässä oli jotain loogisuuttakin olla kuvaamatta toinen "iso juttu".

Oon ihan todella innoissani tästä löydöstä koska siis lähtökohtaisestihan mä oon kulmasohvia vastaan. Mun mielestä se tuo vaan laiskan fiiliksen ja sellasen "nääh" olon kun pitäis kuvitella sisustamista johonkin huoneeseen missä on kulmasohva. Mä sitten käppäilin tyypillisesti eka Askossa kulmasohvien ohi ja sitten jotenkin jäin katteleen tätä ja kokeilin miltä tuntuu istua. Kuulostaa ehkä typerimmältä ikinä sanoo jostain sohvasta tämmöstä mutta se fiilis kun istuin niin tuntu, että se on tässä. Mä en ole ikinä istunut noin mukavalla sohvalla ja noin kauniilla samaan aikaan. Okei siinä on kulma ja okei se ei ole täysin valkoinen mutta kuten aivan mahtava miesmyyjäkin sanoi niin siinä on harmaan ja valkoisen vivahteita eli se on tosi näppärä väri. Mä olin samaa mieltä koska mun olohuoneen sisustusväreiks on muutenkin tullu valittua valkoinen, harmaa ja vaaleen eri sävyt, joten why not sitten huoneen keskipistekkin ole vaaleenharmaa.

Askossa oli myöskin tosi hyviä tarjouksia ihan kaikessa ja ostinkin huonekalujen lisäksi sitten Luhtalta valkoisen korin, joka oli hinnaltaan vähän alle kympin koska olin etsinyt toiselle samanlaiselle kaveria kylppäriin. Ostin myös täydellisen huovan sohvalle (norm. 60e!) ja sain sen 30 eurolla muistaakseni sekä sitten ostin KYMPILLÄ kesäksi kevyen peiton. Jyskistä kävin varaamassa ja myöskin jo maksamassa erään ihanan sisustuspeilin makkariin (kuljetukseen tarvitaan isompi auto) ja samalla ostin jenkkisängyn runkopatjaan erillisen lakanan. Asko ja Jysk on ihan mahtavia kauppoja. Kummassakin ihan mieletön asiakaspalvelu!

Huh, jalat kiittää tästäkin päivästä.

Minkälaisia sohvaunelmia teillä on vai oonko mä ainut joka on tarkka tässäkin?

13 kommenttia :

 1. kaunis sohva :3 itselleni en kyllä uskaltaisi ostaa noin vaaleaa, vaikka upea se olisi! :) mulla on samanmallinen kun tuo mutta käsinojat ei ole noi leveät ja väri on semmoinen harmaankirjava :DD onkos tuo levitettävä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sohvan vaaleus kyllä jaottelee ihmisten mielipiteitä. Itelle taas tumma on ihan nounou. Ei oo levitettävä! Tohon mahtuu ihan keposesti joku nukkumaan jos tarvetta ilmenee mutta ensisijasesti kyllä majotan ilmapatjalle.

   Poista
  2. okei :) meillä on vieraat (ja varmasti joskus itsekin) kaatanut kahvit, limut, kaljat tähän sohvalle eikä näy missään, joten siitä tämä on hyvä :D vaalealla taas.. glup! :D

   ja onnea vielä muuttoon! kovasti olen innoissani sun puolestas, vaikka en jokaiseen postaukseen kommentoikkaan *_*

   Poista
  3. Sitä odotelles, et joku turmelee mun kaunokaisen! Haha, onhan se joo totta ettei vaalee kyllä kovin ''käyttöystävällinen'' oo mutta kun on kauniiden asioiden ihailija niin järki on vähän vähemmän pelissä mukana kun tahto.

   Ja kiitos hei! Iii ihanaa kun teistä muutamat on kanssa siellä fiilistelemässä mun rinnalla. :)

   Poista
  4. Mäkin tykkään kyllä ulkonäöllisesti vaaleasta ehkäpä enemmän. :---) Vaalea harmaa tai vaalea beige olis oma ihannesohva. Ja mää tykkään hirveenä kulmasohvista. 8D Omassa kämpässä on toooosi hiton ruma poikaystävän tekonahkasohva ja ehkä joskus ostetaan tilalle joku sievempi. Isoa kulmasohvaa tänne ei kyllä mahdu tunkemallakaan...

   Tuli ittelleki tänään sisustusfiilis Kärkkäisellä käydessäni, sitten ku oon rahoissa joskus niin pistän kämpän kuntoon myös! Ja haluun kyllä vielä nähä sen sun jenkkisängyn, semmonen ois ihan mahtava itelleki joskus. 8)

   Poista
  5. Joo! Semmoset kunnon vanhat tekonahkasohvat on kamalia. :D ihokin hikoo istuu semmosilla jossai 30 asteen helteillä. Not
   good.

   Haha sisustuskärpänen iskee tällee keväällä ilmeisesti aika moniin. ;) sängystä tulee fotoo kyllä! Se on niiin ihana etten kestä.

   Poista
 2. Aivan ihana, just sen näkönen että vois vaan upota siihen koneen kanssa leffoja kattoon.. :3 mä niin ootan sitä päivää ku saan lähtiä ostaan sohvaa, mulla on ihan älytön sohvakuume! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tuntuukin siltä, että vois vaa läppärinkaa uppoo! Askosts kantsii kyllä sitten käydä kattoon sohvaa kun sen aika tulee. Niin laadukkaits! :)

   Poista
  2. Haha mulla oli nyt joku tilapäinen s-vika. :'D

   Poista
 3. ^__^ tuohan on hieno! Mäkin oisin tahtonut vaaleen sohvan, mut nää muut oli sitä vastaan :D Ymmärrän kyllä miks, mutta saa sitä silti haluta...

  Pakko sanoo, että me ollaan saatu Jyskistä kyllä tosi huono kuva :( ostettiin sieltä tossa taannoin mulle meikkipöytä ja nyt, kun alettiin kokoamaan sitä, niin todettiin sen olevan ihan vino. Ihmeteltiin pitkään että mikä mättää, mutta selkishän se, siitä nättiä saa jos osat on ihan vinksallaan. Soitettiin ja venäläinen asiakaspalvelija vastas (ei saatu selvää puheesta, nolotti HIEMAN), lupaili kaikenlaista ja myöhemmin samat lupaukset ei enää pätenytkään. Nyt ei tiedetä saadaanko rahat takas, uus tuote vai mitä ihmettä... D; kauhistuttaa, koska maksoin sinne jo vaatekaapinkin. En mä sitä haluu jos tota pöytä-asiaa ei saada kuntoon. :( Nyyh...

  Avautuminen.. haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou nou mikä tilanne. Ei kyllä kiva! Kyllä teidän pitäs saada uus tilalle jos ei rahoja anneta koska eihän toi nyt ole oikein, että maksetaa jostai joka ei ookkaan niin hyvä kun on kuviteltu. Pommittakaa niitä vaa!

   Varmaan tosiaan aika myymälä/myyjäkohtaista se, että minkälaista asiakaspalveluu saa.

   Poista
 4. Ei vitsi, kuolasin tota ihan samaa sohvaa tänään Askossa kun oltiin sänkyostoksilla! :D Oli vaan turhan paljon hintaa meikäläiselle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sullapa on sitten hyvä maku! Onhan se joo aika kovan hintanen normaalisti mutta sain ite sen tarjoushinnalla niin raaskin sikskin ostaa. :)

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.