lauantai 1. maaliskuuta 2014

25 FAKTAA ITSESTÄNI

Hej! Sain vihdoista viimein otettua itseäni niskasta kiinni kunnolla ja sain sitten lopulta viimeisteltyä teille tämän uuden faktapostauksen ihan julkaisukelpoiseksi ja käytin vähän piristämisessä hyödyksi viime kesänä otettuja kuvia, jotenka näissä merkeissä ja tunnelmissa koittakaa saada jotain uutta tietoa musta alle listattujen faktojen avulla. Lisää faktoja musta voitte muuten lukea täältä ja sitten tästä 100 faktan postauksestakin. Kertokaa muuten teidän Instagramei, että pääsen seurailemaan teitä koska ah, olen koukussa. Vähän viiveellä tosin kun muut mutta ei anneta sen häiritä.

- Käytän töissä puhekielen lisänä viittomakieltä niin paljon kuin osaan. 

- En voi nousta bussiin moikkaamatta kuskia. 

- Saan kylmiä väreitä kun ajattelen Mount Everestiä. Rakastan Mount Everestiä, ihailen sille vuorelle kiivenneitä, rakastan kaikkea koskien Mount Everestiä ja pidän sitä todellakin ihmisrohkeuden mittapuuna. Jos sinne pystyy kiipemään ja tulemaan vielä elävänä alas niin saa ikuisesti mun rispektit isolla ärrällä. Jim Medvetz on yksi näistä. Ekalla kertaa kun yritti huipulle niin joutu lisähapen ja ajan loputtua laskeutumaan 100 metriä ennen huippua alas ja seuraavalla kerralla mursi ranteensa lähes samalla paikkaa ja silti kiipesi huipulle ja tuli elävänä alas. Käsi murtuneena.  Ympäristössä missä ihmisen ei pitäisi pystyä edes elämään. Huh, mun henki salpaantuu jo pelkästä ajatuksesta.

- Olen tehnyt töitä ainakin yhdessätoista päiväkodissa viiden vuoden aikana.

- Olen ihaillut Jean Sibeliusta pienestä asti ja en osaa sanoa syytä miksi näin on. Tiesin hänestä jo ala-asteella ja sieltä asti vinkumalla vonguin, että mut vietäisiin käymään Ainolassa ja kun pääsin sinne niin huh, sitä päivää pidän kyllä yhtenä mun elämän hienoimpina päivinä. Sibelius on myös yksi ratkaiseva tekijä siihen, että olen oppinut rakastamaan Suomea paljon enemmän ja näkemään tässä kylmässä kansassa paljon rakastettavaa. On samaan aikaan pelottavaa mutta silti erityisen hienoa, että jo kovin nuorena on oppinut arvostamaan ihmistä, joka on kuollutkin 36 vuotta ennen kuin itse on syntynyt.

- En voi kuunnella nopeatempoista musiikkia kun kävelen pitkiä matkoja. Mun jaloilla on tapana kävellä siihen tahtiin kuin musiikki soi kuulokkeissa. Tuutulauluilla vedetään pitkät matkat tai muuten hapottaa.

- Mun vaatteet jää justiinsa siihen mihin ne riisun.

- Olen opiskellut espanjaa itsenäisesti 13-vuotiaasta asti.

- Mulla on yksi salaisuus jota kukaan muu ei tiedä.

- Saatan öisin herätä keskellä yötä vaan sitä varten, että näen suoraan sängystä liikkuuko marsut häkissä. Sitten kun näkyy että kaks karvapeppua liikkuu niin voin rauhassa jatkaa unia mutta jos ei hetkeen näy liikettä niin meen tarkistamaan, että nukkuuko he vai mitä duunailevat.

- En myöhästy ikinä mistään. Oon aina joko liian paljon etuajassa mutta en koskaan myöhässä.

- Suihkussa käyminen on tylsintä puuhaa mun mielestä ja yritän aina keksiä kauheesti tekemistä samalla kun teen tarvittavat puhdistautumiset. On kokeiltu jumppaamista, seinälaattojen laskemista, hengenpidättämistä suihkun alla ja varmaan seuraavaksi opettelen viron kielen Tallinnasta tuoduista puteleista.

- Vaalea iho ja ruskeat hiukset = kauneusihanteeni.

- Mun monet ystävät, ihmiset joiden seurasta nautin eniten ja ne ihmiset, jotka on tehnyt muhun suurimman vaikutuksen elämässä - on niitä ihmisiä, jotka tekevät tekoja joita halveksin. Teot ei määrittele ihmisiä mutta teot määrittelee ihmisen käsityksen arvoista ja koska me olemme yksilöitä niin en tuomitse ihmisiä tekojen perusteella vaikka itse halveksisin tiettyjä tekoja tai elämäntapaa niin en ikinä tuomitse ihmistä yksilönä. Ja silti kaiken tämän jälkeen on niitä ihmisiä, jotka sanoo että mä olen suvaitsematon koska he tietävät mun arvomaailmasta.

- Kun otan puhtaan juomalasin kaapista niin mun on puhallettava sinne, että kaikki kuviteltu pöly lähtisi pois.

- Mulla on perinteenä mennä kaksistaan äidin kanssa Tallinnaan överishoppailemaan aina mun synttäreiden aikaan. Näin on tehty vuosia.

- Minusta piti tulla Mira mutta koska se on kuulemma mummun mielestä kissan nimi niin eipä tullutkaan.

- Olen käsidesiriippuvainen. Jokaisessa ravintolassa alkaa käsidesiläträys kun aion syödä jotain.

- Mun ensimmäinen "työ" oli lapsena mökillä kun rakensin ison männyn alle kukkakaupan mihin keräsin kukkakimppuja eri maljakoihin ja asettelin ne mun eteen ja hain ison tuolin puun alle missä istuin kukkien keskellä monta tuntia. Meidän sukutila kun on yksityisaluetta hehtaaritolkulla niin eipä sielä mitään ulkopuolisia käy niin mun ainut asiakas oli pappa. Pappa kävi tietyin väliajoin ostamassa kukkia multa ja sitten kun mun "työpäivä" oli ohi ja olin ainakin kolmekymppiä rikkaampi niin mökille saapuessani näin oman työnjälkeni kauniissa rivissä meidän mökin terassilla.

- Olen kiertänyt koko Rodoksen saaren.

- Mulla oli parhain lapsuus mitä lapsi voi toivoa. Actionia ja rajoja täydellisessä tasapainoissa.

- Lähetän tekstiviestejä/whatsappviestejä noin parisen sataa kappaletta päivässä.

- Vietän paljon aikaa busseissa mutta myös yhtä paljon bussipysäkeillä eikä aina oikein keksi mitään tekemistä niin oon huomannut, että aina auton mennessä ohi katson sen rekkarin ja heti pitää keksiä mikä niistä kolmesta kirjaimesta tulee mieleen.

- Pappani on yksi harvoista, joka ymmärtää mua ja hyväksyy mut näin. Parhaita hetkiä on pitkät automatkat kaksin papan kanssa ja se puhetulva mikä puhdistaa kaiken ikävän sisältä pois.

- Nautin salaisesti kun muut ihmiset tekevät huonoja valintoja elämässään. 

8 kommenttia :

 1. voi että miten kiva postaus, ja hah, toi viimenen on niin totta mullakin :-D mua voi muuten seurailla ig:ssä nimellä viiviparviainen jos kiinnostaa :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tieks mitä! Mä näppäränä tyttönä aloin sua jo seurailemaan eilen ;)

   Poista
 2. Nää on niin mahtavia postauksia! Tiiäkkö joitaki kuukausia sit aattelin et oispa sulla instagram ku voin vaa kuvitella että sä kuulut niihin jpita on kiva seurata! Mää oon jotenki tosi huono lisäilemään sinne kuvia, päättäny että pitäis nyt opetella tsemppaan :) kriina_maria nimellä löytyy, toivotaan että se alkais näyttää kohta kiinnostavammalta ku nyt(tällä hetkellä yhtään ihmettele jos ihmiset ei kiinnostu seuraamaan..)! :D nyt jännitys tiivistyy millä nimellä tää julkasee tän mun sepostuksen, tää puhelin meinaa vetää aina väärän googletilin puolelle ja en saa sitä vaihdettua-.- eli sama ihminen löytyy kun rips nimimerkin takaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, että ensinnäki säki tykkäät näistä postauksista koska mäkin jostain syystä rakastan lukee mutta myös tehdä näitä. :D

   Aijaa! No kato oisin ollu siellä jo kauan sitten jos mun kivikautinen puhelin ois luotu toimimaan noin uusien ohjelmien kanssa. Pääasia on se kuitenki että nyt toimii ja hope so mun innostus kyseisen jutun kanssa pysyy pitempään. Täytyykin kattoo sunkin profiili tässä jossain välissä! :)

   Poista
 3. Tosi kiva postaus! Tuolta löyty pari sellasta mitkä on totta mun kohdalla, varsinki tuo viimenen, hah voi ei..:-D Mua voi seurailla Instagramissa nimellä pinja_x :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa tosiaan etten oo yksin tuo viimeisen faktan kanssa. Haha :D käyn tsekkaan sun profiilin!

   Poista
 4. Mikähän siinä oikeesti on, että vaatteet vaan AINA jää siihen kohtaan, missä ne riisu pois. Vielä sillein hienosti valmiuteen kuin palomiehillä, housut ainakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan mysteeri! Sitten kärvistelee kun lattialla on hirveesti vaatteita :D Haha.

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.