keskiviikko 26. helmikuuta 2014

RISTEILYREISSUN OSTOKSIA

Hej! Ajattelin näyttää hieman mitä juttuja ostin Tallinnan risteilyltä ja mitään sen erikoisempaa ei ole näytettävänä kuin muutama uusi kynsilakka, hajuvesi, meikkivoide, puuteri sekä hiusväri. En ajatellut alkaa kuvailemaan teille mun karkkisaalista tai muita epäoleellisia ostoksia kuten suuvesiä, joten siksi tämä saalis näyttää jotenkin niin hurjan pieneltä. Oon kuitenkin erittäin iloinen näistä kaikista ja vaikka kuinka podin morkkista rahanmenosta niin näitä en kyllä palauttaisi mistään hinnasta koska jokainen näistä on tarpeellinen mun elämässä ja uskon, että jokaisen tulen käyttämään pohjan viimeistä hippusta myöten.

Ostin Salvatore Ferragamon ihan itselle ennestaan tuntemattoman hajuveden nimeltä Signorina ja olin jo pitelemässä kassalle vietäväksi Escadan uutukaista kesätuoksua mutta kun testasin tätä tuoksua sitten viellä varmuuden vuoksi, että jos löytyisikin vähän parempi versio kun tämä pullo jostain syystä huusi mun nimeä siellä hyllyllä mihin just ja just yltyin edes. Olin samalla sekunnilla myyty kun pääsin tuoksuttamaan tätä. Aivan täydellinen tuoksu! Todella naisellinen ja pehmeä tuoksu sekä kaikista eniten pisteitä tästä tuli sen takia koska tämä ei tuoksunut ensiyrityksellä vain alkoholilta vaan tuoksun pääsi heti tuntemaan eikä tarvinut odotella, että järkyttävä alkoholikäry lähtee. Hintaa oli jonkin verran alle 60 euroa mutta oon edelleen sitä mieltä, että vaikka hintaa olikin tuon verran niin Marc Jacobsin tuoksusta kun olen maksanut reilusti yli 70 euroa niin omatunto antoi hieman periksi kyllä tämän suhteen.

Kynsilakkoja en kyllä aikonut missään nimessä ostella kun olen tosi vähän lakkaillut kynsiä viimeisten kuukausien aikana mutta kun näin O.P.I-hyllyn ja siinä keikkuvan "9,95 euroa" kyltin niin en voinut vastustaa himoa ja valitsin pitkän harkinnan jälkeen monista ihanista sävyistä kaksi minulle itselle sopivinta - eli tietenkin pinkkejä sävyjä - ja maksoin parikymppiä näistä kahdesta mikä on yllättävän hyvin kun Suomessa näiden kappalehinta hipoo lähinnä naurettavuuksia ja en ole jaksanut pitkään aikaan tilailla edulliselta sivulta näitä kynsilakkoja kun pakkasin jo muuttokuormaankin kaikki kynsilakat. Näille tulee kuitenkin tarvetta varmasti!

Rimistä ostin parhaimman nopsaan meikkiin tarvittavan meikkivoiteen sekä mattapuuterin sekä hiusvärin koska Tallinnassa hiusvärit on todella edullisia ja olisin varmaan enemmänkin näitä ostanut jos oltaisiin autolla oltu liikenteessä. Kosmetiikan lisäksi ostin aivan ihanan rannekorun sekä isohkot timanttikorvikset eräästä korukaupasta, jonka nimeä en muista kyllä. Ainiin ja kynsilakkojen sävyt olivat Elephantastic Pink ja Koala Bear-y!

That's it. 

2 kommenttia :

 1. Ohhoh, paljonko tuo opin lakat sit suomessa maksaa ? :o
  Tuo hajuvesipullo on aivan ihana! Oon oppinu ite vihdoin käyttään hajuvesiä. Tai no ennen mulla oli vaan se ongelma etten ikinä muistanu laittaa mitään hajuvettä vaikka omistan monta. :D Sitte otin joululahjaksi saamani tuoksun eteisen kenkätelineen päälle ja siitä oonkin muistanu suihkauttaa joka aamu. Ja nyt oon ihan koukussa! Ja on kiva kun pakkaus on nätti kun itsellä ne ainakin on kaikki esillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne maksaa 15 euroa mutta ei todellakaan poikkeus jos maksaa parikymppiä tai yli. Suomessa noista pulitetaan kyllä aivan törkeitä hintoja. Kymppikin on vähän liikaa kun Yhdysvalloissakin noi on keskimäärin alle 10 dollaria niin on se kumma, että silti pitää eurossa nostaa niin korkeelle hinta.

   Tykkään itsekkin tuosta hajuvesipullosta ja erityisesti siitä tuoksusta. Oikein ihana. ♥ Mulla oli kanssa joskus toi sama, että omistaa miljoona putelia muttei koskaan muista laittaa sitä mut nyt oon aktivoitunu tän kanssa ja joka päivä kyllä muistan laittaa ja monesti kannan hajuvettä jopa mukana matkassa. :)

   Ps. Todellakin pitää olla nättei pulloi koska niiden kuuluu olla esillä munkin mielestä.

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.