sunnuntai 23. helmikuuta 2014

IT'S A GREAT DAY TO BE ALIVE


Ensimmäisiä puhelinkuvia korkattu blogin puolelle! Tuntuu vähän oudolta ehkä mutta toisaalta tää oli niin helppoa ja varsinkin sen takia kun kuvat ei ole mitenkään erityisiä niin on kiva, että ei ole tarvinut järkkäriä vaivata tuommoisten kuvaamiseen. Taidankin tästä lähtien kuvata kaiken "turhan" puhelimella niin bloggaamisestakin tulee rutkasti helpompaa ja lähes jokapäiväistä. Mä niin aion aktivoitua tämän kanssa! Onko hirmu paha jos puhelinkuviakin tulee blogin puolelle?

Mulla oli tänään aika ihana sunnuntai. Heräilin joskus vähän yli kymmenen ja heti ensimmäisenä puhelin kouraan. Tekstailua ihanalle (mä en kestä, oon kun teinityttö), sähköpostien läpilukemista ja Facebookin läpiselausta. Miten helppoa voi ihmiselämä ollakkaan! Tunnin pötkötin peittojen seassa ja kattelin ikkunasta viereistä metsää ja olin vaan. Ihana tietää, että on sunnuntai ja huomenna ei ole töitä. Kun ylös sängystä pääsin niin aloin heti laittautumaan kun päätettiin äidin kanssa lähteä elokuviin katsomaan Mandelan elokuva kun sitä molemmat ovat halunneet nähdä ja nyt oli hyvä tilaisuus nähdä se. Elokuva oli kyllä yksi huikeimpia elokuvia mitä olen nähnyt jo ihan sen tunnelatauksen takia mitä entuudestaan mulla oli kyseistä henkilöä ja hänen merkitystään kohtaan. Hienosti toteutettu elokuva ja pisteet siitä koska mä hyvin harvoin liikutun kyyneliin asti elokuvateatterissa ja nyt tais käydä parissa otteessa näin.

Viikonloppu on myös ollut vähän herkuttelupainotteinen kun nykyään ruokavalio näyttää lähinnä samalta kun mun marsujen ja siinä ei todellakaan ole mitään negatiivista koska kun oon alkanut juomaan vettä enemmän ja syömään säännöllisesti niin mä oon paljon paremmalla tuulella ja jaksan tehdä hitoksee enemmän asioita. Huomenna taitaa herkuttelu kyllä jatkua kun lähden reissun päälle mutta ei se niin vakavaa oo. Alkoholittomat mojitot huutelee mua jo! Aivan ihana alkuviikko mulla tiedossa ja toivottavasti teilläkin. Aion ottaa paljon kuvia ja sitten tulla kertoilemaan vähän paremmin mitä tuli tehtyä.

Viettäkää ihana alkuviikko kuten mäkin aion!

4 kommenttia :

 1. Ei ainakaan mua haittaa puhelinkuvat ollenkaan. :)
  Varsinkin kun nuo kuvat on ainaki tosi hyvälaatuisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tällä kyllä saa tosi hyvänlaatusia kuvia napsittuu. :)

   Poista
 2. Puhelinkuvat ei haittaa ainakaan mua, eli niitä vaan lisää kehiin! :)

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.