keskiviikko 12. helmikuuta 2014

STOCKMANN THE OSTOSPARATIISI


Heippa! Onko yllättävää, että oon taas ostellut tavaraa? Kotijuttuja valtaosa tälläkin kertaa ja varsin tarpeellisia sellaisia. Oon himoinnut mun tulevaan keittiöön valkeeta teemaa mutta haluan tätä tietynsävyistä puumateriaalia myös ja mikähän paras mahdollisuus mulla oli hankkia sellaisia tuotteita kun Stockmannilla oli Casa Stockmannin akaasi-tuotteet -20% alennuksella kanta-asiakaskortilla ja on kyllä varmaan vieläkin kun sielä eilen vasta kävin. Kotiutin ruokailuvälineille lokerikon (11,90e), leikkuulaudan (15,90e) ja veitsiblokin (13,90e). Olin myös etsiskellytkin vähän mieluista patahansikasta ja taisin ehkä vähän innostua kaverin Lexington hehkutusta ja otin kierrellessä itselleni tuollaisen jenkkilippukuosisen version mistä tykkään tosi paljon. Hintaa oli 13 euroa, joten ei mitenkään erityisen paljon kun kyseessä kuitenkin laadukas merkki ja muuten menee käteen kun käteen. Unisex-malli selvästi!

Tigeristä löysin neljä kivan väristä valokuvakehystä, mittalusikat (mitä en jaksanut kuvata) ja Ur&Pennistä Montinin koruja kolmen euron yksilöhintaan. Menkää kuolaamaan niitä koska ne on tosi edullisesti alennettuja ja kun normihinnatkaan ei ole paljon niin alennetut korut on lähes ilmaisia. Kelloista puhumattakaan..

Mulla on tiedossa huomenna tyypillinen työpäivä, joka on ihanasti lyhyempi kun mun jokapäiväinen kahdeksan plus tuntia ja sen jälkeen sitten suuntaan tekemään jotain jännittävää ensimmäistä kertaa ikinä. Huomenna yliviivataan eräs kohta Bucketlistiltä Miten musta tuntuu, että kaikki asiat alkaa vaan maistuu paljon paremmilta kun kesä alkaa lähestymään? Kaamosmasennukselle heipat ja samoiten teille nyt koska mä alan väkertämään toista postausta sekä pänttäämään autokoulun oppikirjaa sekä painamaan repeattia tälle kappaleelle kymmenettä kertaa tänään.

Ps. Tiedättekö mikä ärsyttää eniten kun kuvaa kotiostoksia? Kun niitä ei voi kuvata niille kuuluvissa huoneissa. Joudun kuvailemaan mun huoneessa näitä ja kun yrität kuvaa jotain keittiövälineitä niin se on sama kun yrittäisit kuvata vaatteita saunassa. Kun ei sovi yhteen niin ei vaan sovi. Onpa taas suuret ongelmat. 

2 kommenttia :

  1. Ihania juttuja oot taas löytäny! En ookkaan ennen tienny että noita ruokailuvälineiden lokerikkoja on myös puisina, todellakin paljon parempi kun ne rumat valkoset muovihöskät... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en tietänyt oikeen sitä, että muita kun muovisia versioita olisi. :D Tykkään tästä paljon enemmän jostain syystä vaikka eihän se nyt hirveesti laatikon sisältä näy. Eikä ollut edes kallis!

      Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.