perjantai 14. helmikuuta 2014

HENGENPELASTAJA TÄSSÄ NÄIN

Wuhuu! Mä tein sen mitä oon halunnut tehdä jo pitkään. Mä kävin eilen luovuttaan verta! Taas sai yliviivata yhden kohdan pois Bucketlistiltä ja olla itsestään ylpeä. Toivottavasti verelle tulee hyötykäyttöä koska on tässä nyt viimeset 24 tuntia ollut aika vetoveks, hutera ja hömelö olo. Töissäkin melkein konttasin koko päivän kun jalat maitohapoilla ja heti kun tauoilla pääsi sohvien lähelle niin siellä mä olin tyynyjen seassa katse lasittuneena seinään. Huh, miten pieni muutos kehossa voi vaikuttaa niin paljon yleiseen jaksamiseen. Kaikki oli silti tämän arvosta ja seuraavalla kerralla muistan, että juoda pitää oikeesti ihan hirveesti. Lesson learned.

Olin suunnitellu kaverin kanssa, että mentäis tänään paikallispeliin Hakamettään mutta kävi taas tyypilliset "ei onnistu" tapahtumakäänteet ja tässä sitä istun nyt varsin tyytyväisenä yöpaita päällä ja mietin mitä tekis ja tutuimmat tekemisvaihtoehdot ois ne, että katsoisko elokuvan vai nukkuisko. Mikä ihana fiilis kun voi tehdä mitä vaan ja tietää, että huomenna saa nukkua pitempään kun kello kuus. Rakastan sitä henkilöä joka on keksinyt viikonloppuvapaat.

Mä oon tässä rustaillut pari päivää erästä faktapostausta itsestäni ja pakko myöntää, että mulla on välillä liian hauskaa sen kanssa ja toivon, että saisin sen tehtyä valmiiksi viikonlopun aikana koska mä itse henkilökohtaisesti pidän eniten blogeissa juuri kyseisistä postauksista ja musta on aina kiva nähdä pieniä hassuja faktoja ja epämääräsiä tietoja jostain ihmisestä. Mä tunnun vaan olevan mitä epämääräsempi aina kun tajuan kirjoittaa jonkun uuden faktan ja parempaa peiliä minuuteen ei ole kun lukee noita faktoja ihan hämärästä käytöksestään tai omituisista ajatuksistaan. Parasta itsetutkiskelua!

 Minkälaisia postauksia te tykkäätte blogeista lukea?  

Tällainen pikkukatsaus tähän hetkeen ja nyt silmät sikkurassa aion hakea mun jääkylmän kokiksen jääkaapista ja aloittaa viikonlopun hyvillä mielin.

Ihanaa perjantaita!

2 kommenttia :

 1. Minä tykkään tällaisista vähän erilaisista "minä"-postauksista.. Erilaisia kuvia esim. lapsuudesta ja sitten ihan vaan erilaisia, jopa hullunkurisia faktoja itsestä. Niissä on jotain mielenkiintoista, ja niistä saa laajemman kuvan ihmisestä. :)

  Aivan mielettömän söötit ovat nuo teelusikka(?) mitat! Vallan heurmaavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoiten itse tykkään tuollaisista. Lapsuuskuvia on ihana katsella! Pienet faktat on sillain kivoja kun ei tarvitse lukee sivullista tarinaa jostain piirteestä kun voi lukea yksinkertaisesti lauseella jotain tiettyjä juttuja. :)

   Ps. Niin onkin suloiset. :) Eikä olleet kalliitkaan hankkia Tigeristä (3e)!

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.