sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

KAUNEIN LAHJA


21 vuotta sitten synnyin ja vasta nyt musta tuntuu, että mulla on oikeesti tahdoneläähetinyt-olo. Tunne ainakin on sellanen, että oli kyllä odottamisen arvonen. Pienet asiat elämässä oikeesti muuttaa paljon ajattelua ja asenteita eikä todellakaan huonon menneisyyden pidä olla mikään tekosyy sille, että elämä olisi aivan yhtä pettymys tulevaisuudessakin. Tästä päivästä lähtien en ihan oikeesti surkuttele mun menneisyyttä koska nyt tuleva viikko tulee olemaan niin mahtava kaikkine stresseineen ja onnellisuuksineen. Se käännöskohta kaikelle. Ihanaa tulla vanhemmaks koska tietää, että joka vuosi se nuoruusaika on paljon kauempana!

Aivan sairaan mukava päivä takana vaikka mitään synttärityylistä ei kyllä tapahtunut koska hei c'mon me keksittiin äidin kanssa selkeesti parempaa tekemistä. Meinaan me lähdettiin kiertämään koko Tamperetta ympäri eri huonekaluliikkeissä ja kuvattiin puhelimet kuumana kaikki mahdolliset huonekalut mittoineen talteen. Itselle on jo erittäin selkeät mielikuvat mitä huonekaluja jokaiseen huoneeseen asunnossa tulee ja mitä sarjaa ne tulee olemaan. Askosta tulee hankittua ainakin ruokailuryhmä, jenkkisänky sekä sohva ja Ikeasta tulee hankittua yöpöydät makkariin koska haluan makkariin edelleen samaa Birkeland-sarjaa mitä mulla on jo nyt. Tarkkaa puuhaa tämä sisustaminen taas kerran mulla ja sen takia vaadittiin ennen tulevan viikon häslinkiä ihan sellainen kierroskäynnit, että en osta yhtään (melkeen) mitään ja pohdin järkevästi mitä tahdon sinne asuntoon ja mitä en. Gigantti, Bauhaus ja Verkkokauppa on sellaset mihin vaan kävelen ja otan mikä hyvältä tuntuu koska niitä vaihtoehtoja esimerkiksi joissain telkkareissakin on niin paljon, että otan sen mieluisimman 46" tuumasen ja lähden kävelemään koska mun pää räjähtää muuten. Kodinykköset ja muut sisustuskaupat on mulle kun taivas, joten niissä voin ihan rauhassa vaikka pyöriä sen seitsemän tuntia ja mitään päänsärkyä ei ole lähimaillakaan. Noh, ehkä mä ressaan itteeni sitten vasta näillä telkkareilla sun muilla kotiteattereilla kun saan miehen matkaan mukaan. Sisustamisessa kun en mitään ohjeita ota vastaan keltään. Enintään hyväksytän äidillä jos sitäkään. Haha!

Koko päivän tepastelun jälkeen tultiin kotiin tänään iltapäivästä ja pääsin vihdoista viimein ihasteleen tarkemmin mitä äiti oli mulle tehnyt synttärilahjaksi. Ette voi oikeesti uskoa miten yllätyin unenpöpperössä aamulla kun äiti ojensi Iittalan pienen maljan jossa oli pinkkejä lappuja käärittynä rullalle. Olin aivan sekasin kello kahdeksalta ja hetki meni tajuta, että äitihän oli tehnyt kopion siitä minkälaisen "79 asiaa miksi rakastan sinua.." lahjan tein hälle jouluna! Vähän aikaa naureskelin yksinäni ja jatkoin uniani koska en halunnut alkaa niitä lukemaan aivot vielä error-tilassa. Kyllä hymy oli herkässä kun lueskelin näitä lappuja joita oli ihan hurja määrä ja muutamat piti ihan kuvauttaa teille, että näätte miten paljon vaivaa äiti onkin nähnyt näiden eteen. Ihana äiti.


Mulla on niin hyvä fiilis nyt, että aion selailla miljoona blogia läpi kun en sitä kovin usein ole nyt tehnyt.
Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille!

6 kommenttia :

 1. Mää tunnen ikean sivut jo kuin omat taskuni,harmi vaan että muutan melkolailla samankokoseen kämppään mitä nykynen on joten kauheesti en pääse huonekaluostoksille.. onneksi pari semmosta lähes must have juttua löytyy ;) harmi kun tykkään nykysistä liikaa että raskis luopua niistä, ois niin ihana lähtä suunnittelemaan koko sisustus! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Ikean sivut on kyllä erittäin tutut vaikka jotenkin yritän välttää sitä jonkin verran. :D

   No kyllä säkin joku päivä voit uusia koko sisustuksen jos kunnolla iskee inspis! Ainakaan sulla ei oo hirvee ressi päättää mitä juttuja haluat kun vaihtoehtoja on niin paljon tarjolla. Se on yllättävän vaikeeta.

   Poista
 2. Ihan mahtava lahjaidea! Pakko tehdä omalle äidille synttärilahjaksi :)

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.