perjantai 14. maaliskuuta 2014

KUTKUTTAVAN JÄNNITTÄVÄÄ


Hejdo! Mulla iski pieni morkkis tänään kun en ole vaivautunut kirjottelemaan mitään blogiin vaikka asiaa on pilvinpimein. On niin paljon asiaa, että ei edes tiedä mistä pitäisi aloittaa. Oon niin paljon saanut aikaan tällä viikolla, että sen näkee musta. Mä oon kun aave, joka oikeesti ei jaksa edes vastata jos joku kysyy jotain. Mä en tiedä miks mä vedän itseni piippuun tämän muuttoasian kanssa mutta mun on silti jokainen päivä tehtävä jotain muuton edesauttamiseksi. Tänään meni liian pitkälle ja sen myönnän. Pitkän työpäivän jälkeen aloin idioottimaisen päähänpiston takia tyhjentämään mun jo täynnä olevaa vaatehuonetta ja pakkaamaan paremmin tavaroita ja laatikoita virallisiin muuttolaatikoihin. Neljä valtavaa jätesäkkiä roskia ja erittäin väsynyt ihminen on koko viisi tuntisen urakan lopputulos. Miten mulla voi olla niin valtavasti tavaraa, että en ihan oikeesti pysty käymään sitä kaikkea läpi. Kirpparille vien huomenna lisää tavaraa myyntiin ja toivon, että ne lähtisivät kävelemään sieltä koska en aio kantaa yhtäkään kassia takaisin kotiin. Mieluummin jätän vaikka sinne ne.

Pitkiä työpäiviä on siis mahtunut tälle viikolle, lyhyitä yöunia ja valtavasti ajatusmylläkkää tulevista sisustussuunnitelmista. Mulla on ihan kamalan kutkuttava tarve näyttää teille myyntikuvia asunnosta mutta en voi tehdä sitä koska se on aika iso riski, että joku selailija on nähnyt asunnon myynti-ilmoituksen netistä ja on tietoinen osoitteesta ja en ota todellakaan sitä riskiä koska pyrin suojelemaan muutenkin mun "yksityisyyttäni" täällä. Ei enää kovin kauaa kun pääsen jopa sinne tyhjään asuntoon ja sitten napsin kuvia teille, että pääsette näkemään miksi olen niin mielettömän innoissani. Siis ihan oikeesti naurettavan innoissaan!

Mulla on sellanen epämääränen tunne kokoajan, että pitäisi kiljua ja oksentaa samanaikaisesti kun mua jännittää niin paljon se kun pääsen omaan kotiin. Mä en tiedä miten voisin kuvailla sitä onnellisuuden tunnetta mikä mussa on kokoajan. Saatan yhtäkkiä töissäkin vaan hihkasta ja alkaa taputtamaan kun joku mielipuoli kun saan jonkun onnellisuuskohtauksen. Odotan niitä ekoja laskuja, ekaa kauppareissua, ekaa siivouspäivää, ekaa iltaa kun saa istua omalle sohvalle kylmän limulasin kanssa ja katsoa telkkaria vaikka neljään asti aamuyöllä ja kukaan ei sano sanaakaan. Ei kukaan. Voisin elää tässä tunnetilassa ikuisesti!

Miten innoissanne te olitte ensiasunnostanne?

6 kommenttia :

 1. Ja se tunne kun voi kattoa telkkaria yölläkin äänet päällä!! :D ja just kaikki siivoaminenki kiinnostaa huomattavasti enemmän ku kaikki sotkut on omia ja saa päättää tasan tarkkaan millon siivoaa. ite tässä kans ihmetelly kuinka paljon yksiöön mahtuukaan tavaraa(ei sitä varmasti viime kesänä näin paljoa sinne viety?!) Mutta sit oon niin hamsteriluonne etten osaa heittää oikein mitään pois vaikka joutaiski pois :D ihana sit kun pääsee asettumaan ja kaikelle saa keksiä omat paikkansa ku tällä hetkellä asun laatikkomeressä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just ne pienet ilot on niin ihanaa! Joillekkin nää asiat on ihan itsestäänselvii mutta mua ei silti yhtää kiinnosta jos jonkun mielestä intoilen ihan omituisen tavallisista asioista. :D Ainakin oon pienestä tyytyväinen!

   Tuo siivoominen on kans yks. Argh, mä en yhtään tykkää siitä, että pitää siivota toisten jälkiä oli kyse sitten astioista tai epäsiististä lavuaarista hampaiden pesun jälkeen. Yh. Omat jäljet on ihan mukava siivota kun ei joku tuu ja sotke heti perään.

   Mäkin oon samanlainen hamsteri. Kaikkee löytyy ihan valtavasti (ei toki enää) ja parasta oli se ku tyhjensin eilen iso lipaston mikä oli ihan täynnä yli kolmelta vuodelta koululappuja ja lähihoitajaopinnoissa niitä lappuja on.. paljon. No enpä mä niilläkään mitään tee kun opinnot on suoritettu niin mitäpä siinä menettää kun heittää pois. Saman kun oppis vaikka tavaroiden kohdalla ja nimenomaan vaatteiden. Mä en voi heittää edes joitain vaatteita pois vaikka en niitä ois vuosikausiin käyttäny mut niillä on joku tunnearvo. :D On se monimutkasta!

   Ps. Laatikkomerellä myös seilailen.. eikä kauaa kun meillä kummalkin näkyy kuivaa maata eli muutto edessä. ;)

   Poista
  2. Ja vaatteissa se "mää voin pitää tätä vielä joku päivä".. :'D tai säästetään kesäksi mutta muistetaan vasta syksyllä! Toivon aina et havahtuis että joku vaate on väärän kokonen tai ei muuten vaan istu päälle että ois kunnon selvä syy luopua siitä:D Joo mä löysin vanhoja kurssisuunnitelmia joista yhestä oli repästy pala muistilapuksi joka kans löyty..! Kummasti nuo päivät kuluu!:)) tänään käyty kämppä siivoamassa ja muutama laatikko lisää viety! Huomenna viemään astioita:P

   Poista
  3. Onpa tutun kuulosta! Aina keksii itelle jotain tekosyitä vaikka kuitenkin ehkä tietää alitajunnas ettei ikinä tuu sitä käyttämään. :D

   Ai sä oot käyny jo siivoomassa! Äääää. Oot onnekas. Mä joudun vaan oottamaan ja hillitsemään mun siivoussisustusjärjestyshimoja. Haha :D

   Poista
 2. Ahh se tunne tosiaan ku voi valvoa ja metelöidä niinku haluaa. :D Tai no ei ny määrättömästi metelöidä, mutta vaikka laittaa ruokaa keskellä yötä eikä tartte ajatella perheenjäseniä. xD Ja kuunnella musiikkiakin sopivalla volalla. On se ihanaa asua itekseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainii ruokaaki voi tehä yöllä! Haha. Voi hitto miten paljon vapaus oikeesti tekee ilosemmaks :D Pienet jututkin.

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.