sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

SANOINKUVAAMATTOMAN ONNELLINEN

On monia syitä miksen ole kirjoittanut hetkeen blogin puolelle mitään ja nyt voin huokaista helpotuksesta kun vihdoinkin on tunne, että nyt voin. Mulla on tapahtunut elämässä ihan mieletön käännös ja kaikki asiat ovat muuttaneet suuntaansa hurjalla vauhdilla. Olin muuttamassa alkukesästä asuntoon josta olen puhunut nyt ties kuinka kauan täällä bloginkin puolella mutta niin siinä vain sitten kävi, että löysin paremman. Kyllä - minä muutan toiseen asuntoon ja ei, en muuta alkukesästä vaan 23 päivän päästä. Muutan asuntoon, joka on sanoinkuvaamattoman ihana, minun näköinen ja helppojen liikenneyhteyksien päästä kaikesta mihin tarvitsee päästä. Tänään näin asunnon ja 15 minuutin jälkeen teimme paperit valmiiksi ja kaksi tuntia sen jälkeen myyjä hyväksyi tarjoukseni ja tässä sitä ollaan. Asunto on minun 23 päivän päästä ja voin yksinkertaisesti huokaista helpotuksesta, itkeä onnesta ja nauttia tästä kaikesta mitä tuleman pitää. 

Asioiden on tapana järjestyä ja tässä on tapaus mikä todistaa sen. Kauas muuttamisen vuoksi oli järkyttäviä huolenaiheita ja muita asioita joita ei niin kovin helposti hoideta ja tämä ratkaisu mitä tänään tein - oli yksi mun elämäni parhaimmista. Mulla on aivan ihana kaksio, suhkot vanhasta kerrostalosta ja aivan ihanasti rempattuna. Mä en voi käsittää, että mun asiat menee näin hienosti kaiken murhejakson jälkeen, joka aiheutui aikaisemmasta asunnosta. Mä olen onnellinen ja tämä tuleva kuukausi tulee olemaan mielettömän helpottava. Mä tiedän, että mä muutan ensimmäinen huhtikuuta ja mä tiedän, että se on mun koti ja mä voin siinä asua niin kauan kun haluan eikä mun tarvitse stressata yhtään mistään. Huojentunut, onnellinen ja erittäin kiitollinen kaikesta. 

Huomenna pankkiin tekemään viimeiset paperit ja sitten viimeiset toimenpiteet eli nimet paperiin ja sitten voidaan odotella vaan kuukauden vaihtumista. Olisitteko uskonut tämmöistä käännettä tapahtuvan asunnosta jota hehkutin kauan? - Asioilla on vaan tapana mennä niinkuin niiden pitää ja olen onnellinen, että heräsin todellisuuteen tarpeeksi ajoissa. Saan silti uuden alun elämälle ja samaan aikaan en vedä itseäni piippuun. 

Kohta 8 tuntia kiljuneena, hyppineenä ja innostuneena mun energiavarastot on aika nollissa, jotenka nyt menen suihkuun ja yritän saada lepoa huomista päivää varten. Miten mahtavaa elämä voi olla kun tekee valintoja omien tunteiden kautta. Harvinaisen onnellinen tyttö kuittaa!

14 kommenttia :

 1. Ihan MAHTAVAA! :) Oon iloinen sun puolesta. Paljon onnea asunnon ja kaiken muunkin johdosta.

  VastaaPoista
 2. isot onnittelut! :)
  sit kun oot hyvin asettunut ja tällain, niin ois mahtavaa saada postausta sun kodista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja voin luvata, että se asuntopostaus tulee tuhatsatavarmasti! Odotan sitä itsekkin jo kovasti.

   Poista
 3. Voi että onnea! :) mää muutan samana päivänä, aivan kauhea inspis ois jo viskata kamat laatikoihin! Millään malttais oottaa että pääsen pois nykysestä kämpästä, oo oppinu ikinä täysin tässä viihtymään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rips! Voi ku kiva hei ettei meillä KUMMALLAKAA oo pitkä aika muuttoon. ;) nopsaa tää menee!

   Poista
 4. Voi että, paljon onnea! Eli siis tää ei ole se asunto mihin sun piti alunperin muuttaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Ja joo ei ole mutta sitä aikasempaa parempi mulle. ;)

   Poista
 5. Onneks olkoon! :) Vitsii maltan tuskin oottaa kuvia kämpästä ja kaikesta sit huhtikuussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin maltan tuskin odottaa, että pääsen sisustamaan sitä jo kaikella ♥ kuvatulva on luvattuna kyl huhtikuusta lähtie.. :D

   Poista
 6. Onnea uuteen kotiin <3 oon tosi iloinen sun puolesta :)!

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.