maanantai 24. maaliskuuta 2014

HETKELLINEN RIKASTUMINEN

Kolme päivää ja mä omistan asunnon. Kerrassaan ihan absurdi ja samaan aikaan ihan mieletön ajatus. Mulla on niin tyytyväinen ja rauhallinen fiilis kaikesta tämän päiväsen pankkireissun jälkeen, joka oli viimeinen paperi-allekirjotus-lomake-allekirjotus-käynti ja enää on jäljellä torstain kauppakirjapäivä jolloin asunto siirtyy mun nimiin. Oon hehkuttanut tätä asiaa niin kauan, että ei se enää niin maksimaalisen hienolta tunnu mutta voin sanoo, että hitusen pidin tarkemmin lompakosta kiinni kun kaupoilla pyörin pankkireissun jälkeen kun mun tileillä on aivan valtavasti rahaa. Onneksi isompi summa on lukittuna, että en pääse siihen käsiksi edes pahimmassa sekoomistilassa. Käyttörahankin sain käyttöön tänään ja nyt voin sanoo, että kaikki purkit, putelit, lasikipot, virvelit, lämpömittarit ja lattiateipit näyttää niin tärkeeltä, että mulla oli oikeesti ongelmia liikkua eteenpäin Clas Ohlsonilla koska se on aivan täydellinen kauppa ja tuntu, että tarvitsen sieltä kaiken ja kaiken senkin mitä en todellakaan tarvitse. Olin ostamatta yhtään mitään sieltä vaan annan tässäkin pölyn laskeutuu sijoilleen ja meen huomenna tai ylihuomenna kiertämään kunnolla kaupat. Voin sanoo, että on astetta aikuismaisempi olo kun kävelee Askossa ja Maskussa ja mulla on varaa ostaa oikeesti vaikka se kiva sohva tai aivan ihana tuoli meikkipöydän ääreen. Materialisti mikä materialisti. Töitä on tehty tän eteen, joten kai mulla on oikeus vähän fiilistellä sitä.

Oli pakko jotain ostaa kuitenkin tänään, joten kahvinkeitin ja sähkövatkain lähti mukaan koska ne on aika oleelliset asiat. Pesuaineita ostin ihan järkyttävän määrän. En käsitä miten mä tuun ikinä pärjään omillaan kun oon niin tarkka. Mä seisoin vartin ison pesuainehyllyn edessä ja olin ihan shokissa miten monia eri versioita on laminaatinkin pesuun ja miten monta eri tuoksua on yleispuhdistusaineissa. No ei siinä auttanut kun alkaa tuoksutteleen ja parhaimmalta tuoksuneet lähti mukaan eikä todellakaan hinnalla ollu merkitystä tässä tilanteessa. Voi olla, että se hinnan kyttäys alkaa viimestään kuukauden päästä kun arki ja todellisuus kolahtaa vasten innostuneita kasvoja. Nautitaan nyt tästä uusavuttomuudesta ja hetkellisestä rikkaudesta!

Parhain maanantai.

6 kommenttia :

 1. Ihanaa seurata tätä sun asunto hommaa! Myötä-innostunut kun tällaisista asioista olen.. Heh. Eli minua ei ainakaan kyllästytä yhtään nämä asunto-postaukset saati sisustus jutut. :) Voi kun polttelee jo omakin muutto, mut siitä ei olekaan varmuutta milloin siitä tulee totta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa jos ei kyllästytä koska nää ei oo ihan hetkeen loppumassa! :D haha. Sisustusjutut polttelee jo niin kovaa, että tuskin maltan olla kuvaamatta heti ku saan kaiken järjesteltyä sit asunnossa.

   Muuton polttelu.. voi taivas, tiedän miten tuskasta se on!

   Poista
 2. Hih, mäkin tykkään seurata tätä etenemistä ^_^ oon hurjan iloinen sun puolesta, vaikka ei tunnetakaan. Kai teet jonkinlaisen laajan sisustus/asunto-postauksen meidän iloksi? Tykkäisin ihan kauheesti, sillä meilläkin alkaa nyt järjetön huonekalujen (ymymymym) etsiminen. Inspiraatio ois poikaa!

  NAUTI kaikesta tosta. Siitä että sä pystyt tekemään sun kodista kodin ja siitä, että sä päätät kaiken ite. :) Ja ylipäätään siitä, että sulla on OMA koti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin teen! Varmaan muuttuu tämäkin blogi jossain määrin sisustuspainotteiseks hetkeks aikaa ellei ihan pysyväks linjakski tuu sellanen pieni sisustusvivahde tähän lifestylebloggailuun. Ei yhtään haittais pieni piriste!

   Ja nautin. Yritän nauttia oikeesti ihan kaikesta vaikka varmaan paniikki tulee kuitenkin iskemään kun kaikki ostokset on vielä niin suuresti vaiheessa mutta eihän tässä kotia tarvi päivässä rakentaa. Sen kun sais tonne pään sisään! :) Oma koti on se ainut juttu mikä täs nyt on odottamisen arvosta.

   Poista
 3. Voi nytkö se hetki koitti!!! :o :D Jännittävää.. ootan innolla tulevia postauksia uudesta kodistasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt se koitti!! Apuaaa :) mäkin odotan vaikka mähän ne teenkin! Haha.

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.