perjantai 11. huhtikuuta 2014

KAKSI VIIKKOA ITSENÄINEN

Huh ja hei. Mä aina odotan, että tulis illat ja voisin teille jotain kirjoitella mun valtavien kuvamäärien kera mutta jostain syystä mua ei huvita. Kyse ei ole siitä, että en pidä tästä touhusta vaan yksinkertasesti siitä ettei mulla ole omaa aikaa kovinkaan paljon arkena. Mä herään ennen kuutta ja painan duunia jopa sinne viiteen (tällä viikolla semmosia 12 tunnin työpäiviä..) ja sitten kun kotiudun kotiin niin kello on jo kuus tai tämän viikon tapaan yli yhdeksän. Ei riitä vaan se, että kotiutuu vaan pitää tehdä seuraavan päivän ruuat töihin, käydä suihkussa, siivota ja purata lisää muuttokamoja paikoilleen. Mä oon ollut tälläkin viikolla nukkumassa jo reilusti ennen yhtätoista illalla ja se on todella harvinaista mun elämässä. Itsenäisyys todella on aika kankeeta nyt aluks kun joutuu pyörittää yksin kokonaista taloutta. Musta on silti aika ihanaa tää touhuuminen ja väsymys mutta koska siihen joutuu lisää työelämän niin kyllä se ihmisestä vie energiat.

Ajattelin kuitenkin vähän teitä valaista tästä tilanteesta ja vaikka tähän väliin kertoa tästä päivästä kun en oo taas hetkeen tehnyt "mitä olen tehnyt tänään" - postauksia ja vaikka mitään en tänään olekkaan pahemmin tehnyt niin olen silti tehnyt yllättävän paljon. Töihin lähdin epäonnistuneen aamun jälkeen ja sielä painoin tyypilliset kahdeksan tuntia, kotiin päästyä aloin tekemään pataruokaa sekä samalla tekemään muffinseja koska leipomiskärpänen iski muhun alkuviikosta kun leipasin mutakakunkin niin olihan se pakko tänäänkin leipoa kun perjantai sentään. Mä en ole syönyt niistä vaan yhtäkään koska mun ei tee yhtään mieli mutta oli ne ainakin kiva tehdä ja koristella mun alkeellisella "ei ole pursotinta purattu laatikoista niin pursottelen pakastepussilla" ajatuksella ja aika söpöjä lörtsyjä sain aikaseksi. Töitä, siivousta, ruuanlaittoa, uuden tv-tason täyttämistä ja tavaroiden järjestelyä sekä puolen tunnin kasvohoitoja tehneenä on hyvä sanoa, että ihanaa kun huomenna saa nukkua pitkään ilman herätyskelloon heräämistä ja katsoo elokuvia muutenkin kun silmät ristissä.

Mitäs pidätte mun uudesta tv-tasosta?
Taas tosi "siistitty" toi tv-taso kuva. Koska oon lopettanut lavastamisen?

2 kommenttia :

  1. Ohoh, teetpä sä pitkiä päiviä :o Toivottavasti kohta helpottas. Mun ei varmaan tarvi edes sanoa mielipidettäni kotikuvista :) Ja älä nyt loukkaannu, mutta mä katoin että noi muffinit oli jotain aivomuffineja :D Siis nuo koristeet toi mieleen aivot. :'D Ja nyt mun tekee mieli muffinia aamukahvin kanssa... :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on juu tullu tehtyä pitkää päivää. Ei onneks kovin yleistä! Ja haha nyt kun sanoit niitä aivomuffinseiks niin en voi lopettaa sen ajattelua. Arvaa tekeekö enää mieli? Yhh. Tervetuloa hakemaan pois!

      Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.