sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

HUMANS CAN'T TOLERATE EMPTINESS FOR LONG


Pitkät pyhät puolessa välissä ja itsellä lomanvietto alkaa vasta nyt näillä näppäimillä. Pitihän sen mennä just niinkun tunnollisilla työntekijöillä menee elikkäs sairastetaan vapailla ja arkena painetaan niin täysissä voimissa, että ei tosikaan. Torstaina olin vielä tuliterässä kunnossa kun olin Tapparan matsissa ja vasta seuraavana aamuyönä heräsin kolmelta tuosta mun väliaikaissohvaviritelmältä ja jotain oli pahasti vinossa. En päässytkään niin kepeesti ylös ja huimas niin maanperk*leesti, että kaks kertaa mietin, että nyt on joku verisuoni katkennu päästä tai kohta roikkuu toinen puoli naamasta laminaatilla. Kaikki kauhukuvitelmat kerkesin ajatteleen mutta sain itseni hinautumaan sänkyyn ja siitähän se helvetti sitten repes. 48 tuntia aivan kaaottista päänsärkyä, kuumeilua ja huonovointisuutta. Migreeni voitti mut kuusnolla ja ei taas parempaan ajankohtaan päättänyt iskeä. Olisin voinut ottaa vaikka hammaskivun sen kaiken tilalle mutta hei tiettekö voiko taas joku suurempi taho kuunnella tarkemmin mun tahtoa kun heti pääsäryn helpotettua mulle todella iski jäätävä hammassärky kun tyhjästä.

On koeteltu taas omia hermoja ja riistetty kaikki ylimääränen energia tohon ylenpalttiseen makaamiseen joka ei edes lataa akkuja vaan päinvastoin. Kaikkea tietty määrä todellakin ja vaikka mukavuudenhaluinen olen ja tykkään maata vetelänä niin täytyy myöntää, että kiroon tota mun jumalaista jenkkisänkyä niin paljon, että en aio mennä tänään makkariin ennen kun silmät heittää voltteja. Marsuille voin heittää ovelta ruuat mutta nyt osotan mieltäni kaikelle koska jotkut ylimääräset vapaapäivät mun työssä on vaan niin jotain extramegasiistiä niin kyllä vähän laittaa lapsellisuuslukemat nousemaan käytöksessä kun kaks ensimmäistä vapaapäivää meni ihan horroksessa. Onneksi vielä huominen on täysvapaapäivä niin kerkee tekemään kaikkee mukavaa.

Aamusesta kuitenkin päätin, että vaikka vähän kuumetta vielä on ja joka paikkaa lihassäryt härnää niin mä lähden Lempäälään Kuljunkartanoon vähän katselemaan miten mielipuolisia ihmiset on ja hei kyllähän ne oli. Mun oli aivan pakko hakea pari kelloa ja lamppuja (mitä ei tosin löytynyt) sekä pari leffaa itseni piristämiseksi niin kyllä mä pari kertaa taisin ärähtää ääneen, että miten ihmiset sekoo parista ylimääräsestä pyhäpäivästä ja tullaan kauppaan notkumaan ihan turhanpäiväisesti ihan kuin ei olisi ikinä ennen pyhäpäiviä nähty. 95% niistä sadoista ei edes ostanut mitään. Mikä logiikka? Mä en ymmärrä pyhäpäiväsekoojia.

Taidan pestä ainakin kymmenen koneellista pyykkiä tänään kun oon niin iloinen mun tervehtymisestä. Pitäisi varmaan nyt koputtaa puuta tai mun tuurilla oon huomenna jossain seuraavan maailmansodan ruttotaudissa. Kuukausi kesäloman alkamiseen ja nyt varmaan alettava popsiin kolminkertainen määrä vitamiineja ja kalanmaksaöljyjä koska silloin ei tule kuuloonkaan mikään sairastelu kun etelänreissukin edessä.

Ps. Menkää katsomaan Outolintu leffateatteriin! Aivan huikee elokuva ja Otavan lähettämä kirja oli pakko ottaa kunnolla lukuun heti sen jälkeen kun näin leffan alkuviikosta. Tämän vuoden varmasti parhaimpia elokuvia.

10 kommenttia :

 1. Se on muuten kumma että pitää aina sairastaa vapailla! Tai toinen vaihtoehto on ku töissä on pahin kaaos ja terveenäkin ois sairaan raskasta puurtaa päivät.. tuo kello on aivan ihana, rakastuin! <3 parin tunnin päästä leffateatteria kohti ja valkokankaalla outolintu! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä. Todella raivostuttavaa kylläkin vaikka parempi se ehkä lomalla on sairastaa niin ei töistä tarvi (tunnollisena) olla pois.

   Mäkin tykkään kovasti tuosta kellosta. Itseasiassa tänään sen hain Kuljunkartanosta ja olin sitä jo muutamaan otteeseen siellä kattellut ja nyt keksin mihin sen laitankin.

   Ps. Oikeen hyvän leffavalinnan oot tehnyt. ;) Avoimin mielin vaan liikenteeseen niin tykkäät kovasti siitä!

   Poista
  2. Ja on sen verran rahanahne ettei helpolla raski olla töistä pois :D joo oli niin mun tyylinen leffa, tykkäsin ihan sikana! Se loppu aivan liian nopeeta! Tiiän jo minkä kirjan luen seuraavana...

   Poista
  3. Etkö saa sairaslomapäivistä palkkaa? Itse kyllä onneksi oon pois töistä jos oikeesti olo on sen mukanen ja muutenkin kun hoitoalalla tekee töitä niin ei kiva jos 59 asteen kuumeessa ja seitsemän oksennustaudin alla hoitelet toisten lapsia ja työkavereiden lähel pyörit. Ei sillä.. en mäkää hevillä oo pois töistä. Pari kertaa vuodes jos on ihan pakko.

   Hei jes! Mahtavaa. Se on oikeesti niin hyvä ja lue ihmeessä kirja. Vähän monipuolisempi! :)

   Poista
  4. Eiköhän niistä nyt jotain sais mutta on vähän tämmönen masokistiluonne ja pakkaa vaan pussillisen finrexinejä mukaan ja sinnittelee päivän:D onneks oon aika harvoin ees kipeenä :)

   Poista
  5. Haha, noin se pitäski mennä!

   Poista
 2. Mennee itelläki hermo noihin "pyhäpäiväsekoojiin" ! Torstaina kun kaupassa yritti käydä nii ei varmaa mahtunu kävelee... ja lauantaina varmaa vielä pahempi, onneks en ite menny sillon kauppaan :D Joulu- ja pääsiäispyhät aina tämmöstä ja samoin juhannus!

  On kyllä kumma kun monille tuntuu nuo flunssat iskevän heti kun on vapaapäivä.... Ehkä kroppa antaa luvan sairastua heti kun ei oo mitään pakollista tehtävää, kiva juttu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne on kyllä raivostuttavia. Porukka ei pärjää ilman kauppoja nykyään, niinhän se vaan on.

   Taitaa ollakkin siitä, että kun mieli ja kroppa rentoutuu niin sitten "puollustusmekanismit" höllää ja on helpompi altistua sairastumiselle tai sitten antaa sen niin sanotusti puhjeta. Jotain semmosta siinä on kyllä.

   Poista
 3. Haha toi on niin totta:) Hamstrataa kamaa ihan ku se loppuis kokonaan:) Eiköhän ens viikoLla taas saada samaa todistella, kun Vappu iskee päälle:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuntuu tekevän. Ihmisten tekis näin ollen siis ihan hyvää olla viikko ilman kaupas käymistä! Vois monista kuoriutua kunnon sekopäitä sen viikon jälkeen kylläkin.

   Vappu vielä! Sitten ehkä hetkeks ihmiset pystyy rauhottuu ja mua ei ärsytä kaupoissa. :D

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.