tiistai 29. huhtikuuta 2014

PESUNKESTÄVÄ MATERIALISTIPitkä toipuminen takana ja en halua edes positiivisena ihmisenä sanoa, että olisin täysin terve nyt koska se kuitenkin kostautuu mulle heti huomenna aamulla kun avaan silmäni ja pääsen toteen seuraavan sairauksen itselläni. Sanon siis, että pitkä toipuminen takana ja tässä sitä pötkitään eteenpäin kun ei muutakaan voi. Positiivisuutta on riittänyt vaikka jaksaminen on ollut sitä sun tätä ja eilen mun erittäin väsynyt ja rankka päivä sai ihanan piristysruiskeen kun mun yli kuukauden odottama sohva tuotiin ja koottiin niin ammattitaitoisesti, että usko ihmiskuntaankin palautu sen pienen vartin aikana vaikka ei siinä mitään sen ihmeellisempää tapahtunut. Oon niin onnellinen tästä hemmetin sohvastakin, että voisin tirauttaa vähän kyyneliä pelkästä onnesta. On niin erilaista kun voi istua sohvalle aamulla katsomaan hetkeksi telkkaria ja muutenkin kun koti alkaa näyttämään paljon enemmän kodilta eikä vaan yksineläjän luukulta. Tykkään kun tää koti näyttää luksusasunnolta hetki hetkeltä ja onhan mulla etuoikeutettu olo kun saan hankittua näinkin ihania asioita enkä voi kieltää sitä, että olisin näissä asioissa tosi materialisti koska mä olen. Mä en hanki itselleni ikinä oikeestaan mitään mutta kotiin haluan satsata kunnolla koska täällä vietän valtavasti aikaa ja sisustaminen on jotain mistä nautin valtavan paljon. Pienillä askelilla saan tästä paljon persoonallisemman kodin eikä kaikki ole niin vaaleeta ja suoraan sisustuslehdestä kopioitua.

En yhtään ihmettele naisia, jotka panostaa omaan kotiinsa isoilla rahoilla koska tämä on niin sen arvoista. On mielettömän ihana tulla kauniiseen kotiin pitkän päivän jälkeen jossa kaikki pienetkin yksityiskohdat on niin ihania, että niitä voisi tuijottaa vaan ja huonekalut on just niin sellasia mitä haluaa eikä ole jostain äidin komerosta varastettuja jakkaroita tai sänky josta jouset iskee sijauspatjan läpi. Joku ehkä ajattelee, että oon todella pinnallinen materialisti kun haluan satsata isot rahat palkastani kuukaudessa kotia varten mutta sanonpahan vaan, että tämä ainakin tekee mut onnelliseks. Onnelliseks tekee mut myös se, että huomenna on vielä yksi työpäivä ja sitten on neljän päivän vapaat. Vapaat ja ei ole edes mitään suuria suunnitelmia, mahtavaa!

Koskahan tää onnellisuuskäyrä putoo sinne normilukemiin vai putookohan enää koskaan?
Ehkä tää oli se kaikki mitä tarvitsinkin. 
eli kauniin sohvan ja ja jenkkisängyn.

11 kommenttia :

 1. Olis outoo jos ei ostamaansa asuntoon satsais :D siinä kuitenkin asuu monia vuosia! On se vaan niin ihanaa tulla aina puhtaaseen ja siistiin kämppään. ^____^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä näin on! Omaa kotia on vielä paljon kivempi laittaa ja ehostaa kun se on niin paljon pysyvämpää. :)

   Poista
  2. Niimpä! Vuokrakämppää nyt ei silleen jaksa ehostaa kun ei sitä omaksi kuitenkaan saa... :D Turha alkaa tapetoimaa.

   Poista
  3. Ehkei kannata kyllä tapetoida ellei halua hukata kaikkia eurojaan. :D Ei mitään halpaa huvia tehdä toisen kämpälle semmosta!

   Poista
 2. Jestas, että sun koti näyttää upealta! ♥ Voisin vaikka muuttaa tuohon sun sohvalle, näyttää niin kotoisalta ja mukavalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos vaikka aika pieniä rippeitä vielä on näytettävänä mut eiköhän jonkin ajan kuluttua ole enemmän kuvamateriaalia sitten mitä näyttää. :) Sohva on kyllä ihana ja tässä viihtyy nirsompikin istuja, haha!

   Poista
 3. Olisiko mahdollista että voisit tehdä koko asunnosta esittelyä kuvilla tai vaikkapa videolla sittenkun se on kokonaan valmis? Ja mistähän olet hankkinut nuo ihanat kultaiset kolme valokuvakehystä? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti tulee koko asunnosta postausta! On vaan pitkä projekti mulla koota tästä sellasta kokonaisuutta, että kokisin edes yhden huoneen olevan valmis niin sen takia tulee tämmösiä pikkusia asuntopostauksia varmaan nyt enemmän. :) Sellanen koko asunnonpostaus on kylläkin tulossa!

   Poista
  2. Ainiin ja kehykset on ostettu Tigeristä! :)

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.