keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

MAALAUSPROJEKTIA

Kipeytyneet jalkapohjat, tavarat siellä täällä sekasin, kylppäri pommin jäljiltä, maalausvälineitä jokaisessa paikassa, syömättömyyttä, pahasti rohtunut ylähuuli, maalista johtuva päänsärky ja sänkyfiilistelyä. Siitä on tehty mun kaksi viimeistä päivää. Taidan perua sanani muuton rankkuudesta koska tämä maalaaminen on jotain hirveintä puuhaa koskaan. Eilen maalasin isän kanssa puolet päivästä ja tänään olen yksin maalannut kaksitoista tuntia. On ainakin nyt maalattu makuuhuone ja olohuone valkoiseksi ja noin saavat pysyä jonkun aikaa koska en todellakaan jaksa tähän hätään alkaa sävytemaaleilla alkaa maalaan. Mustaa ja tummanlilaa seinää kun ei oo kovin helppo maalata. Kylpyhuoneen kalusteet maalasin valkoiseksi ja keittiön jotain kaapistoja paremmin. Huh, väsyneempi ei taas voi olla.

Täällä on kokoajan niin kamala kaaos, että mua ahdistaa valtavasti. Keittiö on räjähtänyt, kylpyhuone on räjähtänyt, makkari on räjähtänyt ja kaikki on räjähtänyt. Häiritsee valtavasti kun tavarat on siellä missä niiden ei pitäisi olla ja kun huonekaluja puuttuu niin en saa mihinkään laitettua tavaroita ja ne vaan pyörii laatikoissa pitkin olohuonetta tai vaatehuonetta. Miten hermostuttavaa osaakaan olla! Pääasia, että tänään tuli mun jenkkisänky ja otan nyt ilon irti tästä ja leiriydyin tähän läppärin ja iltapalan kanssa. Pitäisi tässä samalla nyt vähän tilailla jotain kotijuttuja netistä kun oon niin väsynyt juoksemaan kaupoissa niin pitää turvautua tähän etäshoppailuun. Onhan tämä paljon helpompaakin ja paremmat tarjoukset saa netistä!

On kyllä kieltämättä aika kamalaa kun on pakottava tarve saada kodista valmis heti mutta eihän se mitenkään onnistu nyt. Eiköhän tässä itsekkin ala sen kohta tajuumaan kun näkee, että ei oo kiire mihinkään. Seuraavana tärkeimpinä ostoksina on kattolamput, lisää verhoja, matot, yöpöydät, tv-taso ja olkkariin iso telkkari. Ehkä sen jälkeen pärjään hetken aikaa ilman pakko-ostaa-se-tämä-ja-tuo ajatusta tai sitten en. Se jää nähtäväksi.

PS. Saatte kyllä niin todellista kuvaa mun asunnosta noista kuvista. Kaaosta.

6 kommenttia :

 1. Ai että, maalaaminen ♥ Mä voisin varmaan vaikka maalata työkseni, nimimerkillä maalasin viime kesänä 4 viikkoa ja tänä kesänä suunnitelmissa samaa.. Musta se on vaan niin terapeuttista. Mulla tulee vaan yhä enemmän sellanen olo, että mä haluan muuttaa tänä kesänä, kun lukee näitä sun juttuja.. Tahtoo, tahtoo, tahtoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootsä hullu? Haha, en voi käsittää kuka siitä nauttii. Jotain peilin sileetä seinäpintaa olis kyl ehkä siisti maalata mutta ei kyllä lasikuitutapettia yms. Todella turhauttavaa ja hidasta!

   Poista
  2. Mä kyllä odotan, et pääsisin samaiseen maalausprojektiin tänäkin kesänä. Hakemuksen pistin menemään, joten jospa mut siihen pestiin valittaisiin! En tiedä mikä siinä vetää puoleensa, mut on se musta vaan aika mukavaa. Haha.

   Poista
  3. Toivotaan, että pääsisit sitten maalailee jos siitä oikeesti tykkäät noin paljon! :D

   Poista
 2. Voi että, voin kuvitella millanen kaaos sulla on siellä (ja omassa pääkopassa). Oon kans parin viikon kuluttua muuttamassa lapsuudenkodista väliaikaseen vuokrakämppään ja härdellin keskellä eläminen on ihan tajuttoman ressaavaa.. Miljoona ja tuhat asiaa tehtävänä. Muthei, kyllä se siitä alkaa kodilta näyttään, pikkuaskeleita vaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä on kaaosta ihan asunnossa ja pääkopassa. Kyllä se tästä pikkuhiljaa alkaa tasaantuu kun saa alkaa rakentaa tätä kotia ihan kunnolla eikä vaan tehä jotain maalaushommia. Ehkä mä jotenkin tästä kaiverran kotia vaikka ei ihan kaikki osa-alueet täällä ihan miellytä mutta mulla on tässä aikaa tehä ja inspiroitua kaikesta mitä tänne haluan. :)

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.