sunnuntai 20. toukokuuta 2012

UV-kynsilakka!Vihdoista viimein löysin jonkinlaista uv-kynsilakkaa ja vielä tosi hyvässä sävyssä! Nappasin tän muistaakseni noin neljällä eurolla Kuljunkartanosta ja paketissa luvataan tosiaan sitä, että uv-valoissa loistais elikkä täytyy varmaan mennä johonkin yökerhoon ihan sen takia, että näkee miten kynsilakka oikein toimis!

Sävy tosiaan oli ihana sähkönsininen ja silleen tosi yllättynyt kynsilakan laadusta, kun sitä kynsiin laitoin nii peittää tosi kivasti ja kuivuu älyttömän nopeesti. Täytyy varmaan mennä ostaan ne muutkin sävyt mitä sielä oli.

Onko joku kokeillu uv-lakkoja? :)

2 kommenttia :

  1. olen kokeillut kyseistä punaista ja levittyy kyllä ihan mahdottoman hyvin. Vielä en UV-valoihin ole päässyt sen kanssa. Hohtokeilaus vois olla aika kivaa tuollaisilla kynsillä :) ootko huomannut että seppälässä on noita? ainakin itse löysin sieltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli taitaa ne kaikki sitten olla ihan hyvälaatusia, ettei vaan ollu yks onnekas puteli laadukas :D En muuten ajatellukkaan tota hohtokeilausta, siellähän vasta ne näkyiskin! En muuten tienny että Seppäläs on noita tai yleinsäkkää uv-lakkoja, tarvii varmaan mennä katteleen! :)

      Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.