tiistai 1. toukokuuta 2012

Klara Vappen!Helou vaan täältä sängyn pohjalta. Olo on aika titityy, pelkästään siitä että sai taas känniääliökiintiön täyteen. Mahtava päivä oli eilen, ennen iltaa kun kaikki riistäyty käsistä mutta pysyn positiivisena ja mietin sitä alkupäivää, jollon grillailtiin paljon ja syötiin tosi isolla porukalla sekä pidettiin muutenki hauskaa. Onneks vappu on kerran vuodessa, koska en oikeesti jaksa tollasta ryyppäämistä ilman minkäänlaista varsinaista syytä.

Yö veny yli 5, koska jouduin vahtiin (häpeen silmäni päästä) paria ihmistä naapurissa, vaikka mulla ois ollu mahdollisuus lähtee menee sieltä. Oivoi, taas vaan varmistu mun käsitys siitä, että en koskaan tuu juomaan alkoholia!

Nyt yritän hinailla itteni ylös sängystä ja mennä keskusteleen vähän parin ihmisen kanssa tästä alkoholikäyttäymisestä sekä sitten alkaa grillailee taas vähän lisää. Harmi kun koulua on huomenna, damnit.. ei meinaan yhtään nappais. Mites teiän eilinen meni? :)

6 kommenttia :

 1. Voi sitä alkoholia käyttää muutenkin kuin kännäysmielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 90% suomalaisista ei niin tee. :) ja tietääkseni puhuin mun kanssa olleista, enkä yleisesti kaikista? Ois ihan jees, ettei kukaan tuu päteen mun blogiin asioita jotka tiedän itsekkin.

   Poista
 2. ja sähän just aikasemmin kerroit kuinkna vihaat alkoholia etkä ikinä aijo juoda, ja miten kävikään.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä on käynyt? En tietääkseni ole juonut alkoholia? :)

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.