perjantai 18. toukokuuta 2012

Muisto menneisyydestäKattokaa mitä löysin kun siivosin vaatehuoneen katosta lattiaan! Mun ihkaekan kilpauikkarin, voi apua miten sulosta. Toi on muistaakseni siltä ajalta kun siirryin todelliseen kilparyhmään kilpaileen verenmaku suussa. Toi on sellanen muisto, että en luovu tosta ikinä, koska toi pieni kangaspala on muokannu musta mut ja mun kunnianhimonen elämänasenne on pohjautunut tohon aikaan kun alotin kilpaileen. Oh memories, those memories. ♥

Onko teillä jotain asioita, mitkä tuo tosi vahvasti muistot mieleen?

8 kommenttia :

 1. Mulla tuntuu olevan tosi paljon ja enimmäkseen ihan PIENIÄ juttuja joista sit tulee muistoja mieleen.. Säästän nimittäin ihan hirveesti kaikenlaista turhaa krääsää (karkkipapereita, rikkinäisiä kyniä, korkkeja, pulloja, leffa- ja pääsylippuja, koiran rikkomia leluja..) just niiden "tunnearvon" takia :D Materialisti mikä materialisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Sulla taitaa olla sitte aika mukavasti sitä tavaraa, jos sulla on tunnesiteitä karkkipapereihinkin. :D Onks se kuitenki sillee, että ei nyt esim kaikki karkkipaperit jää talteen vaan aina jotkut tietyt, mihin liittyy jotain muistoi siis? :) Noita leffalippuja kans ite säästelen, niitä on sit kiva kattella myöhemmin et missä on ollu ja koska.

   Poista
  2. Ruukaaksäki kirjottaa sinne leffalipun toiselle puolelle kenen kaa ja millon kävit kattoo kyseisen pätkän? :D Emmä yleensä ihan mitä tahansa karkkipapereita säästele, mut onhan se vähän niinki että periaatteessa mihin vaan pikkutavaraan (jopa siihen tavis karkkipaperiin joo) sais sisäistettyä jonku muiston, ihan semmosen pienenki, kivan hetken. Eikä sitä sitte haluis heittää pois ku aattelee että sitte se hetki ikään ku katoais tms.

   Poista
  3. Sellasta en oo kyllä koskaa harrastanu :D Harmi meinaa aina mietin et kenenkaa olinkaa kyseisen leffan kattomas. Mut toi on sulosta oikeesti että säästät noita juttuja, koska muistoja ei oo koskaan liikaa!

   ps. Mullakin on vähän sama ton kans, et jos heittää jotain pois, niin tavallaa ''menettää'' sen muistonkin samalla.

   Poista
 2. mulla tuoksut on sellasia jotka tuo muistoja mieleen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itellä kanssa! Aina joku tietty tuoksu kuvaa jotain vuodenaikaa tai joku erityine tuoksu esim tupakka (mulle tuoksu!), jotain spesiaalia ihmistä :)

   Poista
 3. itellä noita uikkareita on kans muutama jotka on silleen "tällä mä tein sen ennätyksen ja tuolla mä olin tuolla" ei niitä vaan raski heittää pois kun niihin liittyy niin paljon muistoja! ja kun niihin on jo niin pinttyny se ihana kloorin tuoksu!<3

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.