torstai 3. toukokuuta 2012

Beauty awakens the soul to act

Aloha! Kekkasin ihanan tavan eilen ehostaa mun tylsiä koruja ja oon nyt aikalailla koukussa tähän kikkailuun - sillä kynsilakalla saa aikaan upeita koruja! Oon tänään tehny monelle korvisparille tuunauksen kivoilla pirteillä väreillä, lisäämällä kynsitimantteja tai lisäämällä glitterlakkaa. Onko joku muu kokeillu tätä kikkaa, meinaan oikeesti tää on aika kätevä siihen verraten ettei välttämättä tarvi ostaa uusia koruja kun voi tehdä vanhoista koruista upeita ilmaseks ja vieläpä just sellasia kun haluaa.

Oon vietelly pari päivää kipeenä ja tosi nuhasena, niin on tullu tehtyä kaikenlaisia juttuja koruihin liittyen ja siivosin vaatehuoneen aika pikkutarkasti värijärjestykseen, että nyt olis aihetta tehä sekin video. Jos joku on kiinnostunu jonkinlaisesta korutuunaus postauksesta, niin laittakaapas kommenttia niin teen semmosta, ihan jo pelkästään kevään ja kesän kunniaks! :)

4 kommenttia :

 1. ei vitsi miten kiva idea! :) ehottomasti postausta tästä :O

  VastaaPoista
 2. Onko noi värilliset korvikset muka tehty kynsilakoilla tollasiks?! :o iha sika upeet, haluan kyllä jonkinlaisen ''tutoriaalin'' tämmösiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo! Ne oli varsinaisesti joko harmaat tai valkoset pallerot. Samoin sun mielipide on kuultu. :)

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.