perjantai 11. toukokuuta 2012

What girls loveNo kosmetiikkaa ja kukkia tietty! Eipä löytynyt mistään Bio Oilia, mutta löysinpä pari muuta tarpeellistä juttua Sokokselta, kuten Goshin ihana kulmapaletti ja Lumenen huippuhyvä mineraalipuuteri. Pure love kumpikin eikä maksanut yhteensä kun vajaa 17 euroa.

Rakastan muutenkin Sokoksen meikkipuolta kun se on niiiiiin kaunis ja täynnä kaikkee ihanaa mutta silti mua inhottaa ne myyjät jotka on kun haaskalintuja jotka käy kiinni heti kun ees kattelee niiden lähettyvillä olevia hyllyjä. Tänäänkin sellanen nainen melkeen juoksi mut kiinni ja tokas että tarviitko apua?.. siis anteeksi palvelua, näytät osaavan itsekkin kyllä! öh, miksi niiden sitten pitää juosta perässä kun virolaiset katumyyjät. Laadukas paikka, niin mieluummin hei sellaset myyjätkin jotka kököttää kassojen takana ja auttaa pyynnöstä. Haha oon niin perus suomalainen, mutta en vaan kestä kun ei saa rauhaa tollasissa tilanteissa. Ketään samanlaisia ihmisiä?

On muute ollu taas pari päivää ihan typerää säätä, satanu vaan ja ollu harmaata. Pääasia kuitenkin on, että taas luvataan hyvää säätä ja nyt alko viikonloppu taaaas.. mistä näitä viikonloppuja oikeesti tulee? Tääkin vuos tuntunu menevän niin nopeesti että kohta varmaan voi taas tokasta että kesäloma loppuu ja takas kouluun.. meinaan ei siihenkään kohokohtaan oo enään kun parisen viikkoo.

Nyt perjantain viettoon! Pitäkää tekin kiva perjantai ilta :)

6 kommenttia :

 1. Haha, mulla se on ihan mielialasta kiinni että onko ne "auttavat myyjät" kivoja vai rasittavia. Jos ärsyttää ja haluaa vaan mahd. nopeasti kotiin niin ei todellakaan huvita, mutta hyvällä tuulella ja ilman kiirettä ne on oikeesti mukavia, sillä osaavat kuitenkin hommansa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi on ihan totta. Mutta yleinsä ite ainakin kun meen Sokoksen sinne meikkipuolelle pyörii, niin tiedän mitä haluan kun teen suuret ''tutkimukset'' ensin tuotteesta, et millanen se on ja sopiiko se mulle. Joskus ne myyjät onkin ihan hyödyllisii, mutta.. tekis mieli vähän työntää niitä kauemmas et annappa nyt ite miettiä hetki. Se on niiltä vaan kikka saada myytyy juttuja, kun pölisee paljon ja ylistää tuotteita. ;)

   Poista
  2. Joo niinpä, puhuinkin ehkä enemmän vaatepuolen myyjistä.. Kerran mäkin menin Stockalle kun olin pitkän harkinnan jälkeen päättänyt ostaa melko kalliin kosmetiikkatuotteen, ja ärsytti tosi paljon kun myyjä tuli siihen "auttamaan" ja kehu kuinka hyvin se oli toiminut hänen siskollaan tai kuka nyt olikaan. Ihan kuin en olisi ottanut kaikkea mahdollista selville kyseisestä tuotteesta ennen kuin uskallan mennä sitä sinne katsomaan :D

   Poista
  3. Jep! Ite en oo koskaan vaatepuolella käyny, niin en tie millasia ne sitten on mutta sielä varmasti onkin ihan hyvä olla niitä tuputtajia jotka pystyy kertoon vaikka sulle et mikä mekko on hyvää kokoo tai sopii omaan pituuteen jne.

   Ne manipuloi omilla mielipiteillään! :D haha ei ihme kun naiset tekee nii paljo heräteostoksia.

   Poista
 2. ihana blogi :)
  http://pink-sparkling.blogspot.com/

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.