torstai 10. toukokuuta 2012

Daydreamer
Helou ihanaiset. Mikä on oikeesti parempaa, kun nukkua lyhyiden yöunien jälkeen viiden tunnin päiväunet!? Oi että mitä luksusta. Koulussa olin vähän vajaa pari tuntia ja sieläkin oli vaan se yhteiskunnakoe mikä nyt oli aika haastava, mut toivottavasti ees menee läpi. Koulusta lähin 10 aikaa ja kiertelin hetken aikaa keskustassa ja mun oli tarkotus mennä Sokokselle, mutta päätinpä että meen sitten huomenna jos oon ees menossa tuhlaan vähäsii rahoja.

Tarkotus ois siis löytää Bio Oil ja pari muuta ihonhoitojuttua, varsinkin kun kesä lähestyy. Bio oil taitaa löytyy vaan apteekeista, mutta onko teillä kellään kokemuksia siitä, kun haluisin testata sitä kuivaan ihoon ja kun kuulemma se auttaa johonkin punasuuteenkin kasvoissa. Toivottavasti se löytyis tai voin kyllä ottaan vastaa parempiakin ehdotuksia!

Huomenna on perjaaaaaantai ja saa nukkua pitkään viikonloppuna eikä kyllä pikkasen kuumota toi ens viikon pitkä viikonloppu taas.. Ihan pian saunaan ja sitten vähän grillailua terassilla ja hokipeliä. tällänen pieni startti viikonloppuun! Nyt heipsis :)

Ps. Kuunnelkaa toi Helin biisi, se on niin kaunis! ♥

4 kommenttia :

 1. Hm, Bio Oil onkin ihan uusi juttu mulle! Kerro sitten kokemuksia :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan tarkkoja kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että ne näyttää tarkoilta, kun aina oon ite niin varma et ne näyttää iha pullamössöltä :D

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.