maanantai 7. toukokuuta 2012

Ahkera koululainen

Helou! En viikonloppuna julkassu mitään postauksia, kun ei oikein ollu ees mitään kerrottavaa kuvallisesti, joten säästin viikonloppu pölinät tälle päivälle. Elikkä viikonloppuna meille piti tulla vieraita, mutta sitten meille tuli sellasena kivana tsunamina lauantai yönä hirvee kuume ja nuhatauti eikä siis ketään tullukkaan meille, joten makasin koko lauantain peiton alla ja sunnuntaina sitten pääsin jo tekee ulkotöitä, mutta mihinkään en lähteny kyseisessä kunnossa vaan tein ruohoo takapihalla (ihan hirveetä!) ja söin jäätelöö.

Tänään koulu alko 11:15 mutta matkalla sinne törmäsin kaveriin, joka ei ollu kiinnostunu kyseisestä tunnista ja ei ollu menoskaan niin päätettiin sitten lähtee yhessä keskustorille pirtelölle ja skipattiin suosiolla kuvistunnit, sillä ei niissä mitään kehittävää ikinä tapahdukkaan. Nautittiin päärynäpirtelöitä keskellä todellista spurgujen valtakuntaa (keskustorin pulsut siis oli ympärillä) ja otettiin aurinkoo.

Nyt suuntasin pitemmän reitin kautta kotiin, kun halusin käydä rannalla pikkusen istumassa kun asun ihanasti kahen järven välissä niin kesäsin ja keväisin täällä on upeet maisemat ja ihana liikkua.. edes jotain arvostamisen arvosta tässä paikassa. Nyt kirjottelen tän postauksen ja suuntaan takapihalle ottaan lisää aurinkoo, kun sää on sen mukanen ettei halua missata sekunttiakaan koneella olemiseen, joten ihanaa uutta viikkoo kaikille, ottakaa aurinkoo ja syökää paljon jätskiä! :)

2 kommenttia :

  1. Nams, nuo tuplamakupirtelöt on ihan tajuttoman hyviä. Mun ehdottomia suosikkeja kesällä! :)

    VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.