perjantai 4. toukokuuta 2012

Yes I loved you up to a sunset paradise

Helou ja ihanaa perjantaita kaikille. Se ois sitten viikoloppu edessä taas! Ohlalala, viikonloppuna ois tarkotus tehä vaikka mitä kivaa, vaikka tän päivän pyhitän levolle ja kauhuelokuville niin huomenna ois tarkotus viihdyttää monenlaisia vieraita ja kävästä erilaisissa paikoissa, mutta niistä tulee postausta varmasti sitten oikeessa ajankohdassa.

Yritän imuttaa kunnolla energiaa itteeni tänä viikonloppuna sillä ens viikolla on aika hektistä koulussa, meinaan näyttäis olevan englannin anatomiakoe, englannin esitelmä mikä käsittelee kuuroja lapsia, harjoitusopinnäytetöiden loppuun väsäämiset sekä muita testejä. Äh, onneks toi kesäloma jo kolkuttelee pelottavankin lähellä. ♥

Tänään oli semikiva koulupäivä vaikka olikin matikankoe ja niitä ihania korkolaskuja, oh noes. Toivottavasti pääsen läpi, meinaan todellakin haluan korkeet numerot matikasta ihan jo jatko-opintojen takia vaikka peruskoulun päättötodistuksessa komeilee vitonen matikasta. No can do.

Nyt nautin hyvää musiikkia ja kattelen Youtubesta kaikki tilausvideot läpi sekä sitten varmaan otan päikkärit, koska illalla tulee kauhuelokuvia ja ämämit alkaa, uhlala! :) Ihanaa viikonloppua siis vielä kerran kaikille.

4 kommenttia :

  1. oooh, mä voisin kyl haluta tollasen kellon! makee:)

    VastaaPoista
  2. oiii kivoja kuvia :) tykkään sun blogista!

    http://jivingsoul.blogspot.com/

    VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.